05 / 05 / 2024

Çin Kredi

Çin Kredi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Dünyanın en hızlı büyüyen iki ülkesi Çin ve Türkiye önemli bir stratejik ortaklığa gidiyor" dedi

BDDK'dan konut kredileri için flaş karar! O konutlar için resmen sınır muafiyeti geldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan riskli konutlar için son dakika açıklaması geldi. Açıklanan detaylara göre alınan kararla kentsel dönüşüm kapsamındaki konutlar için kredi sınırı muafiyeti getirildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Evin peşinatı için kredi çekilebilir mi?

Konut alırken peşin ödeme indirimlerinden faydalanmak isteyenler "Evin peşinatı için kredi çekebilir mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Geçim derdi vatandaşı kredi kartına mahkum etti! Kredi kartı borçları asgari ücretin 2.5 katına ulaştı!

Milyonlarca vatandaş ihtiyaçlarını giderebilmek için kredi kartı kullanmak zorunda kalıyor. Artan kredi kartı borçları ise asgari ücretin ortalama 2.5 katına ulaştı. 

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Kredi kartı olanlar hemen baksın! Bu haberi okumadan kartınızı kullanmayın! Limitler düşüyor mu? Uzman isim açıkladı!

Devletin tüketim talebini kısıtlamak için kredi kartlarında kullanımı azaltmak için limitlerin düşürülüp düşürülmeyeceği merak konusu olmaya başladı. Limitler düşüyor mu? Uzman isim az önce açıkladı...

Kredi kartlarında kırmızı alarm! Vatandaş borca battı!

Geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına başvuranların sayısı her geçen gün artıyor. Başvuru arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da patlama yaşanıyor. Temmuz ayında 180 bin kişi borcundan dolayı takibe düştü.

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Merkez Bankası'ndan son dakika kredi kartı ile nakit avans ve altın kararı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), kredi kartı belirli bir limitin üzerinde olanlar için kredi kartı vasıtasıyla gerçekleştirilen nakit çekim ve kuyum harcamalarının kredi türüne yüzde 30 oranında menkul kıymet tesisine tabi olmasına karar verdi.

Kredi notu nasıl yükseltilir?

Son dönemde kredi almak isteyen vatandaşlar aynı zamanda araştırma da yapıyor. Peki kolay kredi alabilmek için kredi notu nasıl yükseltilir? Detaylar haberimizde...

İşte ihtiyaç kredisi almak isteyenlere tüyolar! Düşük faizli kredi alabilmenin yolları neler?

Yaz aylarında evlenmeyi düşünenler veya evlilik hazırlığında olanlar masraflarını karşılayabilmek için kredi arayışına girdi. Düşük faizli kredi kullanabilmek için ise bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. İşte, encazip.com ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünlere yönelik çeşitli tüyolar verdi.

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

Emeklilikte Yaşa Takılanlara özel kredi mi veriliyor? EYT’lilere hangi banka kredi veriyor?

EYT için kredi veriliyor mu? sorusu sorulmaya başlandı. Bankalar EYT'lerin prim borçları için kredi imkanları sunulmaya başlandı. İşte detaylar!

Çin Kredi Haberi

Çin Kredi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bugün imzalanacak Ankara Metroları Araç Alımı ve İşletmeye Alma İşi sözleşmesinin imzalanmasıyla metro araçlarıyla çeken çekilen araçların Türkiye'de yapılmasının yolunun açılacağını belirterek, ''Ankara metrosunun bize böyle bir getirisi oldu. Bu sözleşmeyle dünyanın en hızlı büyüyen iki ülkesi Çin ve Türkiye önemli bir stratejik ortaklığa gidiyor. Bu metro araçlarının Türkiye'de müşterek üretimi, diğer yandan Ankara metrolarının ihtiyacı olan bu tren setlerinin temin edilmesidir'' dedi.


Bakanlık Konferans Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Bakan Yıldırım, 2014 Martına göre yapılan programın erken seçimlerin öne alınması durumuna karşı 2013 Kasımına göre yeniden yapılanmaya gitme ihtiyacı doğacak gibi gözüktüğünü belirtti. 


Sözleşmesi imzalanacak 324 araçlık metro setleri alım işinin sadece bir mal tedariki olmadığını, onun ötesinde bir iş olduğunu dile getiren...