02 / 05 / 2024

çin uygun evler

çin uygun evler

Çin, ülkedeki emlak piyasasını soğutma tedbirleri çerçevesinde 4,4 milyon uygun fiyatlı konut inşasına başladığını duyurdu.

Çin'de 41 gayrimenkul şirketine iyi haber!

Çin'in en büyük kredi kuruluşu olan Ping An Bank, toplam 41 gayrimenkul geliştiriciyi finansman desteği için uygun firmalar listesine ekledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Ucuz fiyata ev arayanlar dikkat! Kampanya başladı: Dubleks 162 metrekare ev 769 bin 900 TL'ye düştü!

Bütçesine uygun ev arayanlar için prefabrik evler avantaj sağlıyor. Prefabrik ev fiyatları firmadan firmaya göre değişiyor. Peki, kampanyalı prefabrik evler ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

İşte Mercedes'in uygun fiyatlı küçük G serisi

Mercedes-Benz uygun fiyatlı ve daha küçük boyutlu bir G Serisi modeli için hazırlık yapıyor. İşte yeni G serisinin özellikleri...

İnşaat sektörünün gözü düşük faizli kredide! Kredi muslukları açılırsa sektör canlanacak!

Konut satışlarının geçtiğimiz seneye göre yüzde 50 düştüğünü dile getiren Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, sektörün hareketlenmesi için uygun faizli kredi imkanı sunulması ve KDV oranlarında düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.

 Grundig bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Grundig, farklı yıkama fonksiyonları ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Haziran ayı için uygun fiyata düşen ürünün detayları haberimizde. Peki Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi modelleri, genellikle yüksek enerji verimliliği sınıfına sahiptir ve enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, farklı yıkama programlarına sahiptirler, böylece kullanıcılar farklı kumaşlar için uygun seçenekleri seçebilirler.  Vestel çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor

Oyun Severler İçin Uygun Fiyatlı Black Shark 6 İkinci El Pazarında Satışta!

Oyun alanında elde ettiği başarıyı sürdürmek isteyen Xiaomi, Black Shark 6 için geri sayımda. Modelin özellikleri ortaya çıkıyor.

Depremzedeler için uygun fiyatlarla elektrikli sobalar Carrefoursa'da! 9 Şubat 2023 fiyat listesi

''Afad bağış ürünü'' adı altında satışa sunulan elektrikli sobalar,iyi ve anında ısıtabilme, devrilme ve ya düşme emniyeti  teknolojisine sahip olmasıyla, anında kendini kapatma özelliği ile uygun fiyatlarla Carreforsa'da tüketicisini bekliyor. İşte ürünlerin detayları ve fiyat listesi.. 

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En uygun kurutmalı çamaşır makinesi kaç TL?  6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Balkonu olmayan ya da küçük evler için uygun bir seçenek oluşturan kurutmalı çamaşır makineleri 9.000 TL’den başlayarak 25 bin TL’ye kadar değişen fiyatlarla satılıyor.

çin uygun evler Haberi

çin uygun evler

Çin Emlak ve Kırsal-Kentsel Kalkınma Bakanlığı, bu rakamın yıl içinde inşasına başlanılması planlanan 6,3 milyon konutun yüzde 70'ine tekabül ettiğini açıkladı. Son 20 yılda sürekli büyüyen ve şehir nüfusu artan Çin'de konut fiyatları da ciddi artış göstermiş durumda . Aşırı ısınan emlak piyasasına müdahale etmek isteyen Çin yönetimi, bu amaçla ucuz büyük konut projeleri başlatacağını açıklamıştı. Ucuz konut projeleri için toplam 495 milyar üyenin (yaklaşık 80,6 milyar ABD dolan) aktarıldığı belirtildi. Ülke 12'nci beş yıllık kalkınma planı çerçevesinde 2011-2015 yılları arasında toplam 36 milyon ucuz konut inşa etmeyi...