17 / 05 / 2024

Çinde tünel çkötü haberler

Çinde tünel çkötü haberler

Çin'de tünel inşaatının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında mahsur kaldığı bildirildi. , ülkenin doğusundaki Longyen kentinde, otoyol tünel inşaatının 30 metrelik kısmının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında kaldığı belirtildi.

Arsa ve arazi almayı düşünenler için uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler nelere dikkat etmesi gerektiği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi almak isteyenler için çok önemli tüyolar verdi. İşte o paylaşım...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

BYD SEAL, ilk çeyrekte Türkiye’ye gelecek...

Otomotiv alanında en prestijli ödülleri arasında yer alan ‘Yılın Otomobili Ödülleri’nde 2024 yılının yedi finalistinden birisi olan BYD SEAL, 2024’ün ilk çeyreğinde Türkiye’de görücüye çıkacak. İşte haberin ayrıntıları...

Dirençli binalar artık tercih değil zorunluluk! Marmara depreminde sanayinin çarkları durabilir! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde önemli açıklamalar yapan uzmanlar, dirençli binaların artık tercih değil zorunluluk olduğunu söyledi.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Yurt içinde gözler TCMB'nin faiz kararında!

Küresel piyasalar, ABD'de bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyallerle yön arayışına devam ederken, bugün yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizi kararı da yatırımcıların odağında.

Dolarda kıyamet koptu! 8 Temmuz 2023 pazar dolar, euro ve sterlin kaç TL? Son dakika!

Hafta sonuna gelinmesiyle birlikte, 1 haftalık yatırım araştırmasıyla elde edilen kazançlar inceleniyor. Bu hafta içinde Türk Lirası değer kaybetti, ancak birçok yatırım aracı değer kazandı. Peki, bugünkü dolar ve euro fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte son durum...

Akaryakıt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? JP Morgan'dan korkutan son dakika tahmini!

Petrol piyasaları ardı ardına karşılaştığı darbelerin ardından bir ay içinde ilk haftalık kazancına imza attı. Peki yeni akaryakıt zamları gelecek mi? 

Doların rotası oluşturuldu! 6 ay içinde yer yerinden oynayacak! Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak

Döviz analistlerinden yeni dolar tahmini geldi. Gelecek altın ay içinde Tükrk lirasının yaklaşık yüzde 12 değer kaybetmesi beklenirken doların da rotası oluşturuldu. Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak...

Depremin ekonomik yıkımı da ortaya çıktı! İşte şok eden rapor!

Büyük felaketin ardından geçen 7 gün içinde Türkiye her geçen dakika artan can kayıplarına ağlarken, depremin Türkiye ekonomisine etkisi de hazırlanan şok bir raporla belirlendi. Buna göre asrın depreminin ülke ekonomisine etkisi ne kadar olacak?

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 zamlı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Çiftçiler Ocak 2023 mazot ve gübre desteklerinin hesaplara yatıp yatmadığını merak ediyor. Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Elektrikli otomobilde flaş gelişme! Devler yönünü Türkiye'ye kırdı

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarındaki artış, markaların yönünü Türkiye'ye çevirmesini sağlıyor. Birçok marka iddialı elektrikli modellerini yıl içinde Türkiye pazarında satışa sunarken, Tesla da Türkiye'deki merkezi için iş ilanları yayınlıyor.

Çinde tünel çkötü haberler Haberi

Çinde tünel çkötü haberler

Çin'de tünel inşaatının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında mahsur kaldığı bildirildi.Şinhua ajansının haberinde, ülkenin doğusundaki Fujien eyaletinin Longyen kentinde, otoyol tünel inşaatının 30 metrelik kısmının çökmesi sonucu 21 işçinin enkaz altında kaldığı belirtildi.Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği kaydedilirken, ölü ya da yaralı olduğuna dair bügi verilmedi. 


Gözlem...