25 / 05 / 2024

cirolar arttı

cirolar arttı

Yatırımcılar Derneği (AYD) 'den gelen açıklamaya göre AVM ciroları 2013 yılının ilk çeyreğine göre artış gösterdi. Yatırımcılar Derneği (AYD) AVm cirolarının 2013 yılının ilk çeyreğin göre 3.7 arttığını açıkladı.

Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı! Yerli müşterilerden yoğun alışveriş!

BMD'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı. İşte o veriler...

Perakende satışları mart ayında yüzde 28,6, cirolar ise yüzde 88,9 arttı!

TÜİK verilerine göre, sabit fiyatlarla perakende satış hacmi 2023 senesi Mart ayında bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 28,6 arttış kaydetti.

Satışlar yüzde 300 arttı, yabancı alıyor yerliler bakıyor

BMD Başkanı Sinan Öncel, harcama kapasitesi yüksek gelir grubu sayesinde sektörde ciroların yüzde 300 arttığını ancak turistin olmadığı iç bölgelerde daralma yaşandığını söyledi. Öncel yerli müşterinin alışveriş alışkanlıklarındaki değişime dikkat çekti.

AVM mağazalarında cirolar 2 kat arttı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Markalarımızın dörtte üçü, Temmuz’da cirolarını geçen yılın aynı ayına göre iki kat veya daha da fazla arttırdığını beyan etti" dedi.

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Yabancı Türkiye'de lükse koştu, AVM ciroları arttı!

İstinyePark Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Uğur Berk, lüks segmentte yabancı müşterilerin Türkiye'ye ilgisinin arttığını söyledi. Berk, ilginin ciroları rekor seviyeye getirdiğini kaydetti.

İnşaat malzemesi sektöründe cirolar arttı!

Pazar büyüklüğü 111 milyar dolar olan inşaat malzemesi sektöründe cirolar arttı ancak tahsilat sürecinin derinleştiği bir dönem yaşanıyor.

AVM Ciro Endeksi Haziran'da yüzde 13,5 arttı!

AVM endeksi Haziran 2016 döneminde bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında yüzde 13,5 oranında arttı. Ciroların Dolardan, Euro’dan ve Tüfe’den daha çok artış kaydettiği görülmekte...

AVM ciroları arttı!

AVM Endeksi'nin Temmuz ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi Temmuz 2015 döneminde 2014 Temmuz ayı ile karşılaştırıldığında yüzde %19,75'lik bir artışla 194 puana ulaştı.

İnşaat malzemeleri sanayi ciro endeksi Mart ayında 1,3 arttı!

Mart ayında inşaat malzemeleri sanayisinde cirolar ve ihracat arttı. Sektörün alacakları tahsil etme hızındaki yavaşlama azalırken, cirolardaki artış firmaları rahatlattı.

Türkiye inşaat malzemeleri sanayisinde cirolar arttı!

Mart ayında inşaat malzemeleri sanayisinde cirolar ve ihracat arttı. Sektörün alacakları tahsil etme hızındaki yavaşlama azalırken, cirolardaki artış firmaları rahatlattı.

AVM ciroları Ocak ayında yüzde 25 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Akademetre ile ortak hazırladığı AVM Endeksi'ne göre Türkiye’deki alışveriş merkezlerinin (AVM) toplam cirosu, Ocak 2015’te önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 25 arttı.

AVM ciroları yüzde 6 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin 2014 yılı Mayıs ayı sonuçları dün açıklandı. Mayıs ayında AVM ciroları yüzde 6,8 arttı. Ortalama ciro da 600 liraya yükseldi...

cirolar arttı Haberi

cirolar arttı

Yatırımcılar Derneği (AYD) 'den gelen açıklamaya göre AVM ciroları 2013 yılının ilk çeyreğine göre artış gösterdi.  Yatırımcılar Derneği (AYD) AVm cirolarının 2013 yılının ilk çeyreğin göre 3.7 arttığını açıkladı. 

Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) Mart AVM Endeksi'ne göre yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları 2013 ilk çeyreğe kıyasla yüzde 3.7...