06 / 05 / 2024

City 3

City 3

Kervancı İnşaat, Tekirdağ Çorlu'da devam eden City1- City2 projelerine ilave olarak başlayacak olan City3 - City4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek.

Rams City Haliç 2. Etap 3 Kasım'da satışta! Dev projede 48 ay 0 faiz fırsatı!

Rams City Haliç 2. Etap satışları 3 Kasım'da başlıyor. Lansman özel fırsatların sunulduğu projede ayrıca 48 ay vade 0 faiz imkanı da sağlanıyor. 

Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran'da!

Nüfusu 100 bini aşan 150'den fazla belediyenin başkanı ile bazı ülke liderlerinin yanı sıra 10 bin profesyonelin katılacağı Uluslararası Smart City Expo İstanbul 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek

Kasaba projesinin 3. etabı Sign Of The City Awards'tan ödül aldı!

İş Altınhas tarafından İstanbul Ömerli’de hayata geçirilen Kasaba projesinin 3’üncü etabı Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2015’te ‘En İyi Müstakil Konut’ seçildi.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

YDA Group Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

Hürsoy City 3'te teslimler başladı!

Hürsoy İnşaat’ın yapmış olduğu 48 dairelik Hürsoy City-3’ün teslimi yapıldı. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü dairelere, birkaç güne kadar taşınmalar da başlayacak..

Soyak'a Sign of the City Awards'tan 3 ödül!

Sign of the City Awards'ta 3 ödül kazanan Soyak. ekip olarak sahbeye çıkarak başarılarını kutladı. Soyak En İyi Rezidans (Tamamlanan), En İyi Pazarlama Kampanyası (Devam eden) ve En iyi Müstakil Konut Projesi (Devam eden) dallarında ödüle değer görüldü.

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.

Kaya City'de 384 bin liraya 3+1!

İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 384 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje Celaloğlu tarafından hayata geçiriliyor.

Kaya City'de 384 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 alon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 384 bin TL'den başlıyor.

Kaya City projesinde 384 bin liraya 3+1!

İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesi Celaloğlu imzası taşıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 384 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Kaya City projesinde 384 bin liraya 3+1!

Celaloğlu tarafından hayata geçirilen Kaya City projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 384 bin liradan başlıyor.

City 3 Haberi

City 3

Tekirdağ Çorlu'da bu yıl 550 dairenin satışını gerçekleştiren Kervancı İnşaat, yapımı devam eden City 1 - City 2 projelerine ilave olarak 2016 yılında başlayacak olan City 3 - City 4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek. 


Kervancı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kervancı, Çorlu'nun sanayi kenti, bölgede merkez konumunda olması nedeniyle beyaz yakalı ve üst düzey yöneticilerin konut talebinde bulunduklarını belirtti. 


Kervancı, bunun yanında sanayi kenti olmasından dolayı İstanbul'dan gelen yatımcıların da konut talebinde bulunduğunu vurguladı. Çorlu'da site konseptinde altı etaptan oluşan bin 300'ün üzerinde konut inşa etiklerini bilgisini veren Murat Kervancı, "2016'da yapacağımız projeler arasında ise Bülent Ecevit Bulvarın üzerinde Kervancı City 1 - City 2 devamı olan City 3 - City 4 projeleri yer alıyor. 

Bu toplamda...