27 / 05 / 2024

Cityscape Turkey satışları

Cityscape Turkey satışları

Cityscape Fuarı, 24-26 Mart tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Firmaların sıcak satışlarına da sahne olan fuarda, Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçiler Türkiye’den milyonlarca dolarlık gayrimenkul aldı.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Cityscape Turkey'de 1 milyarlık satış yapıldı!

Cityscape Turkey’e Türk inşaat firmaları yaptıkları sıcak satışla damgasını vurdu. 3 günde 1 milyarlık satış yapan sektör temsilcileri, “Yapılan satışlar yabancıların ülkemize olan güveninin en büyük göstergesi” dedi.

Kıbrıs emlak dünyası Cityscape Turkey’den geçer not aldı mı?

Cityscape Turkey, uluslararası emlak markalarını ve yatırımcıları bir araya getirdi. KKTC emlakları da oradaydı. Peki olması gerektiği gibi temsil edildi mi? Kıbrıs Emlak Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Atıl Ayaz izlenimlerini paylaştı..

Cityscape Turkey Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

Cityscape Fuarı, 24-26 Mart tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Firmaların sıcak satışlarına da sahne olan fuarda, Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçiler Türkiye’den milyonlarca dolarlık gayrimenkul aldı.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ofton, Cityscape Turkey'de 5 milyon dolarlık satış bekliyor!

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda Elysium konseptiyle ürettiği projeleriyle yer alan Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini açıkladı.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Cityscape Turkey’de gösteri değil, satış var!

Küresel anlamda gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’ye geldi. 26 Mart’a kadar açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı.

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Cityscape Turkey’e bireysel yatırımcılar ve konut alıcılarından yoğun ilgi!

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

Cityscape Turkey satışları Haberi

Cityscape Turkey satışları

Cityscape Fuarı, 24-26 Mart tarihleri arasında binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Firmaların sıcak satışlarına da sahne olan fuarda, Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçiler Türkiye’den milyonlarca dolarlık gayrimenkul aldı


Türkiye’de ilk defa düzenlenen dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Turkey’de, Körfez sermayesi Türk firmalardan milyonlarca dolarlık alım yaptı. Fuar, Körfez ülkeleri başta olmak üzere, yerli ve yabancı binlerce katılımcının ilgisiyle karşılaştı. Her yıl düzenli olarak hayata geçirilmesi planlanan fuar, gelecek yıllarda daha da büyüyerek devam edecek. Cityscape, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan’dan sonra İstanbul’a taşıdığı etkinliğin son günü itibariyle 5 binin üzerinde katılımcı ağırladı. 12’si uluslararası firmalara ait toplam 67 stantta onlarca projeyi inceleme imkanı bulan konut alıcıları, birçok firmanın sadece fuara özel indirimlerinden de yararlandı.


‘Büyüyerek devam’

Cityscape Grup...