05 / 05 / 2024

CNG İkmal İstasyonu

CNG İkmal İstasyonu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri İli Karpuzatan İlçesi'nde yer alan CNG İkmal İstasyonu arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yeni Cng İnşaat Yapı Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 5.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Cengiz tarafından kuruldu.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkmalı mı? 

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, konutun yatırım aracı olması ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Keleş, 'Konut yatırım aracı olmaktan çıkmalı mı?' sorusunun yanıtını da verdi...

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Canoğlu ve Zübeyde Canoğlu ortaklığında kuruldu.

CNG Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CNG Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Omak tarafından kuruldu. 

Çorum Bahçelievler'de 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Bahçelievler'deki Akaryakıt+LPG İkmal İstasyonu imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Cng Global Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Global Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 160 bin TL sermaye bedeli ile Hamdo Abdulkarım, Abdalla Reqalla, Ahmed Meawad Hassan ve Nabıl Husnı ortaklığında kuruldu. 

Cng Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cng Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi Cüneyd Gökdere tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çorum Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu 15 milyon TL'ye satılıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı tarafından Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu işaretli taşınmaz satılacak. Taşınmazın satış bedeli 15 milyon TL olarak belirtiliyor.

Cng Konut İnşaat Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Konut İnşaat Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi 900 bin TL sermaye ile bugün Cengiz Özkaya imzasıyla kuruldu.

Aksaray'da 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Aratol Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar durumu Akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu olarak belirlenen arsanın satış bedeli 10 milyon 740 bin 100 TL olarak belirlendi.

CNG İkmal İstasyonu Haberi

CNG İkmal İstasyonu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığ'ından:


Mülkiyeti Belediyemize ait, Kocasinan ilçesi Karpuzatan mevkii 481 pafta, 3890 ada, 9 parselde bulunan 5924,88 m2’lik CNG ikmal istasyonu arsası, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak "Kapalı Teklif Usulü" ihale ile satılacaktır.


1 - İhale 01/06/2016 Çarşamba günü saat 14.00'da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.


2 - İhale katılımcılarından istenecek belgeler:

İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:

a- 2886 sayılı kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu

b- Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri nominal bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise bu...