04 / 05 / 2024

cocuk odası ne renk olmalı

cocuk odası ne renk olmalı

Filli Boya Renk Uzmanları, çocukların odalarının ihtiyaçlarına ve motivasyonuna göre renklendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor. Uzmanlar yeni eğitim ve öğretim döneminde çocukların başarısını arttıracak renk önerileri sunuyor.

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Kırmızı ete gelen zam kasapları bile şaşırttı! Bakın fiyatı ne kadar oldu!

Samsun’da et fiyatlarına son 15 gün içerisinde gelen 40 TL’lik zam, kasapları bile şaşırttı. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, Ramazan ayına 1,5 ay gibi bir süre kala et fiyatlarının kilosunun 300 liraya yükselebileceğini öne sürdü.

İstanbul’da Aralık ayında astronomik zamlanan ürün bakın ne oldu?  Bir ayda tam yüzde 47 zamlandı!

İstanbul Ticaret Odası’nın Aralık ayında perakende ürün fiyatlarındaki artışa ilişkin açıkladığı veriler ilginç sonuçları ortaya koydu. İstanbul’da aralık ayında hangi ürüne ne kadar zam geldi? En fazla zam gören ürün hangisi?  İşte detaylar…

Mondi Home yeni sezon yemek odası takımları ne kadar? İşte, Mondi Home1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mondi yeni sezon yemek odası takımları mağazalarda yerini aldı. Birçok desen ve renkte satışa çıkan yemek odası takımları fiyatları da açıklandı. Yemek masası, sandalyeler, konsol ve konsol aynasından oluşan yemek odası takımlarında 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Taç’tan 2. ürüne yüzde 50 indirim fırsatı! İşte 23 Eylül 2022 Taç fiyat listesi

Ev tekstili markası Taç online satış kanalı tac.com.tr üzerinden 2. ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Yatak odası, mutfak, banyo, perde, aksesuar gibi gruplarda ürünleri bulunan Taç, çocuklara yönelik lisanslı ürünleri de kampanyaya dahil etti. İşte taç fiyat listesi

Kuyumcuların Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları ne kadar? 1 Eylül 2022 Kahramanmaraş altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş'taki altın fiyatları  Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Atatürk Orman Çiftliği'nin yapılaşmaya açılması davasında son durum ne?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği'nin askeri alan şeklinde yapılaşmaya açılmasıyla ilgili sürdürdüğü hukuksal mücadeleyi kazandı.

Mimarlar Odası'ndan Kalamış Yat Limanı’nın devrine dava!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın imar planlarında değişiklik yapılarak işletme hakkının 40 sene daha özelleştirilmesine karşı Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından dava açıldı.

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

cocuk odası ne renk olmalı Haberi

cocuk odası ne renk olmalı

Çocukların zamanının çoğunu geçirdiği çalışma odalarının da okul dönemine uygun hazırlanması gerektiğine dikkat çeken Filli Boya Renk Uzmanları, odaların onların ihtiyaçlarına ve motivasyonuna göre renklendirilmesi gerektiğinin altını çiziyor.


Uzmanlar seçtiğimiz renklerin; çocukların akşamlarını oyun oynayarak veya televizyon seyrederek geçirmek yerine, ders çalışma isteği uyandıracak, odasına aidiyetlik duygusu verecek tonlarda olması gerektiğini söylüyor.


Yorucu Renkler Olmamalı


Çocukların çalışma alanlarının fresh, temiz ve pastel tonlarda olması gerektiğini söyleyen Filli Boya Renk Uzmanları, yorucu renkler yerine yeşil ve mavinin pastel tonlarının tercih edilmesinin daha doğru olacağını söylüyor.


Gözü dinlendirici etkisi olması nedeniyle Filli Boya iç cephe renk kartelasından Açık Mavi, Limoni, Bal Buğu, Fildişi renkleri tercih edilebilir. Canlı kırmızı tonlarından ise gözü yorması ve açlık hissi uyandırması nedeniyle kaçınmak gerekiyor. Yine zevke göre Lila, Atlas, Mercan,...