02 / 05 / 2024

Çocuk ve Barış Sokağı

Çocuk ve Barış Sokağı

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize edilen "Çocuk ve Barış Sokağı"nın açılışı gerçekleştirildi.

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

Kira ve barınma sorununda kilit yüksek enflasyon! Enflasyon düşerse, fiyatlarda geriye gelecek!

Ev alacak ve kiraya çıkacak binlerce kişi fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki konutta kilit neden enflasyonda? İşte ayrıntılar...

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

ÖSYM duyurdu! YKS'ye girecekler dikkat! Sınav için ulaşım ve barınma desteği verilecek...

ÖSYM deprem bölgesinde sınava girecek adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. Ayrıca 12 Haziran'da bitmesi beklenen başvuru süresi uzatıldı. İşte detaylar...

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Deprezemzedelere taşınma ve barınma için karşılıksız destek verilecek. Depremzede kira yardımı başvuru ekranı! 24 bin ve 60 bin TL kira desteği nasıl alınır? e-Devlet kira yardımı başvuru...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Kentsel dönüşüm ve kira sorunlarına ilişkin kanun teklifi Meclis'te! 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kentsel dönüşüm süreçlerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendirden kira ve barınma sorununun çözülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Damar Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damar Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Atila Damar ve Barış Damar ortaklığında kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündeminde!

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Lucanus Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lucanus Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Emine Burcu Karaböcüoğlu ve Barış Yeniad ortaklığında kuruldu.

Çocuk ve Barış Sokağı Haberi

Çocuk ve Barış Sokağı

Emek Mahallesi Halk Merkezi'nde eğitim gören çocukların anneleri tarafından hazırlanan sokakta, 350 çocuğun kartondan yapılmış maketi yer aldı.


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı 23 Nisan gününün Atatürk tarafından bayram olarak ilan edildiğini söyledi.


Çocuklarına bayram armağan eden tek ülkenin Türkiye olduğunu belirten Kurt, "Bugün burada çocukları görünce biraz daha umutlandım. Biraz daha gelecekten umudum arttı. Çocuklar burada gönüllerince eğlenecekler ve mutlu bir gün yaşayacaklar. Hepimizin bayramı kutlu olsun." dedi.


Açılışta, yüz boyama, animasyon, yarışma, sokak oyunları, kukla gösterimi ve canlı müzik gibi çeşitli etkinlikler...