21 / 05 / 2024

Comfort Condense

Comfort Condense

Bosch Isı Sistemleri, soğuk havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde, tüketicilere, evlerini ısıtırken aile bütçelerini de sarsmamaları için ekonomik ısınma önerileri sunuyor...

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı!

Dağ Mühendislik  tarafından  Ispartakule'de hayata geçiren Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Tual Comfort'ta hangi tip daireler yer alıyor, fiyatları ne kadar? işte detaylar...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Siltaş Panorama ve Comfort'ta yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, Panorama ve Comfort projelerine özel yaz kampanyası başlattı.  Siltaş Panorama ve Comfort projelerinde yüzde 25 indirim, yüzde 40 peşinat ve 18 ay vade fırsatı sunuluyor.

Tual Comfort ve Tual Mabeyin'de 1 yıl ödemesiz 72 ay taksitle konut fırsatı!

Dağ Holding, İstanbul Ispartakule'deki Tual Comfort ve Konya’nın en gelişmiş lokasyonunda bulunan Tual Mabeyin projelerine özel satış kampanyası başlattı. Kısa süre sürecek olan kampanya kapsamında banka kredisi olmaksızın ilk 1 sene  ödemesiz, 72 ay vadeli ödemelerle ev sahibi olunabiliyor.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Arçelik küçük ev aletlerinde Oliz'e özel fırsatlar! İşte indirimli ürünler ve 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik, Telve Türk Kahve Makinesi çeşitlerinin yanı sıra TKM 9961 Bio Türk Kahve Makinesi, GurmeFry Az Yağlı Fritöz ve Comfort-X TSZ 3282 Toz Torbasız Süpürgeyi indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Peki, GurmeFry Az Yağlı Fritöz ne kadar?  

Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi ne kadara satılıyor? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler hem tost hemde ızgara makinesi olarak kullanılan Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi'ni sizler için araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz. 

Gratis'te indirim tufanı devam ediyor! Tefal Tost Makinesi'ndeki indirimi kaçıran üzülür! 12 Mart 2023 fiyat listesi

Tost makinesi alacaklar Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi Gratis'te indirimle satışa sunuldu. Peki Tefal tost makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Gratis'te Tefal Tost Makinesine tam 3 bin 250 TL indirim! Bu indirim kaçmaz! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi, sahip olduğu aliminyum döküm plakalar ve 3 farklı ısı ayarı sayesinde hem tost hemde çeşitli ızgara türleri yapımında kullanılıyor.

Hyundai Elentra modelinin fiyatını açıkladı! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Elentra 1.6 MPI 123 PS Style Comfort Benzin CVT ve 1.6 MPI 123 PS Smart Benzin CVT modellerinin fiyatını duyurdu. İşte Hyundai Elentra’nın özellikleri ve 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.

Comfort Condense Haberi

Comfort Condense

Soğuk havanın etkisini giderek daha fazla hissettiğimiz bugünlerde tüketiciler de artan doğalgaz faturalarıyla baş etmenin yollarını arıyor. Kombilerdeki yoğuşma teknolojisiyle yüksek verim sunan ve böylece yakıt faturalarını önemli oranda hafifleten Bosch Isı Sistemleri, tüketicilerle aile bütçelerini sarsmadan ısınmadan püf noktalarını paylaşıyor.


Bosch Isı Sistemleri’nden yapılan açıklamaya göre;


Oda termostatı kullanımı, hem oda sıcaklığının belli bir hassasiyetle sabit tutulmasını sağlar yani konforludur, hem de ısıtma cihazınıza oda sıcaklığına göre modülasyon yaptırarak daha ekonomik işletim sağlar.


Dış hava sıcaklığına göre çalışan bir kumanda kullanmanız durumunda kombiniz yalnızca evinizin ihtiyacı kadar ısı üretir. Böylece ihtiyacınızdan fazla yakıt tüketmezsiniz.


Isıtma cihazınızı yalnızca evde bulunduğunuz saatlerde çalıştırmak yerine, dışarıda olduğunuz saatlerde de evinizin sıcaklığının çok fazla düşmesini önleyecek şekilde açık tutmak, eve geldiğinizde yüksek sıcaklıklarla uzun süre çalıştırmaktan daha ekonomiktir.


Evlerimizde; kombileri...