06 / 05 / 2024

Confetti altın sarısı banyo ürünleri

Confetti altın sarısı banyo ürünleri

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Confetti swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü durumuna geldi.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Altın fiyatlarında beklenmedik gelişme: Yatırımcılar o saati dört gözle beklemeye başladı

Orta Doğu'daki tansiyonun yükselmesiyle altın tekrar sığınılacak bir değer haline geldi. FED'in belirlediği faiz oranları da ons altın fiyatının düşük seviyelerden toparlanmasında etkili oldu. Bu durum ülkedeki gram altın fiyatlarını olumlu etkiledi. İşte güncel altın, petrol ve döviz durumları…

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın uyarısı! Gram altında bu seviyeler geliyor!

Son günlerde gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ve düşüşler üzerine ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altının geleceği konusunda önemli bir öngörüde bulundu. 

Altın fiyatlarında şok gelişme! Hemen bakın!

Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları 9 Ağustos Çarşamba günü de yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Altın fiyatları, sürekli olarak arama motorlarında en çok aranan konular başında geliyor. İşte gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları...

1 gram bile altını olanlara şok uyarı! Tarih ve rakam verildi: Gram altın tam bu kadara yükselecek! Bugün altın kaç TL?

1 gram bile altını olanlar sık sık son dakika fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte 9 Temmuz 2023 altın fiyatları...

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

10 sene önce asgari ücretle 10 gram altın alınabiliyordu, bakın şimdi ne kadar alınabiliyor!

Türkiye'de ekonomik gelişmelerle birlikte asgari ücretin altın karşısındaki alım gücü merak konusu oldu. Son asgari ücret zammının ardından, asgari ücretli vatandaşların altın alım gücü hakkında karşılaştırmalar yapıldı. İşte ayrıntılar...

Gram altın kolları sıvadı! Dolardan destek bulan gram altın rekor kırdı!

Altın fiyatları yükselen dolar kurundan destek bularak rekor kırdı. Gram altın kolları sıvadı, yükselmeye devam ediyor. 

Gram altın için kritik 28 Mayıs uyarısı: İslam Memiş 1.550 lirayı işaret etti ve tek tek açıkladı! Altın alacaklara şok!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten seçim öncesi son dakika gram altın uyarısı geldi. Peki gram altın yükselecek mi düşecek mi? 

Confetti altın sarısı banyo ürünleri Haberi

Confetti altın sarısı banyo ürünleri

Birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Confetti, 2015 yazında banyoları altın sarısıyla zenginleştiriyor. Dekorasyona önem veren, detayların aksesuarlarda saklı olduğunu bilen kadınların tercihi olan Confetti;  swarovski taşlı, altın sarısı ürünleriyle banyo modasının öncüsü olmaya devam ediyor. 


Modayı takip eden kadınlar renk uyumuna sadece kıyafetlerde değil, ev dekorasyonunda da dikkat ediyor. Evlerde kullanılan renklerin uyum içinde olması mekana kimlik ve tarz kazandırırken aile bireylerinin kendini daha huzurlu hissetmesini de sağlıyor. Evinin tamamında bütünlük sağlanabilmesi için kullanılan tüm alanlara aynı özeni göstermek gerekiyor. Özellikle banyolarda kullanılan aksesuarların ve tercih edilen renklerin evin tamamı ile uyum içinde olması ev dekorasyonu yapılırken dikkat edilmesi gereken kuralların başında geliyor. 


Yılın trendi altın sarısı banyoları süslüyor

Ev dekorasyonunda en büyük yardımcınız Confetti’de banyo modasını yakından...