19 / 05 / 2024

Consumer Technology Association togg

Consumer Technology Association togg

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası olan Togg, merakla beklenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'nin (Consumer Technology Association) en iyi 20 markası arasında yer aldı.

İngiltere'de ev alacaklar son 70 senenin en zor koşullarıyla karşı karşıya!

Londra merkezli kooperatif birliği Building Societies Association'ın (BSA) yeni raporuna göre İngiltere'de ilk defa ev alacakların, yüksek faizler sebebiyle son 70 senenin en zorlu koşullarıyla karşı karşıya olduğu kaydedildi.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül'de yüzde 1,1 arttı!

​​​​​​​National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Eylül ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 1,1 artış gösterdi.

ABD’de konut satışları öngörülenden fazla düştü!

National Association of Realtors (NAR), ağustosa yönelik bekleyen konut satışları endeksini kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, ağustos ayında yüzde 7,1 oranıyla piyasa beklentilerinin üzerinde düşüş yaşadı.

ABD'de bekleyen konut satışları son 3 ayda ilk kez arttı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara gör ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 0,3 yükselirken, son 3 aydaki ilk artışını gösterdi.

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

Elektrikli otomobillerin o sorunu çözüldü!

Greater Bay Technology, elektrikli otomobillerin o sorununa derman olmaya çalışıyor. İşte detaylar!

Micron, Çin yasağının ardından gelir etkisi bekliyor

Pazartesi günü ABD merkezli Micron Technology, Çin'in bellek yongalarının yerel endüstrilere satışını yasaklamasının ardından, düşük tek haneliden yüksek tek haneli yüzdeye gelirde bir darbe olacağını tahmin ediyor.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

Elektronik şirketi Micron'dan 500 milyarlık dev yatırım

Micron Technology 17 Mayıs Çarşamba günü yaptığı, Japon hükümetinin desteğiyle önümüzdeki birkaç yıl içinde aşırı ultraviyole (EUV) teknolojisine 500 milyar yen'e (3,7 milyar ABD Doları) kadar yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Ortak banka hesabı olan çiftler İçin şok edici araştırma sonuçları!

Ortak banka hesabına sahip olan çiftler için Journal of Consumer Resource dergisi kapsamında araştırma yapıldı. Araştırma sonuçları pek çok çifti şaşkınlığa uğrattı. İşte detaylar!

Dünya devinden büyük hamle! Neredeyse ikiye katladı

Dünyanın en büyük batarya imalatçısı olan CATL (Contemporary Amperex Technology Co. Limited), enerji yoğunluğunda büyük bir hamle yaptığını ilan etti. Yeni batarya, otomobillerin haricinde havacılık için de çok önem arz ediyor.

Consumer Technology Association togg Haberi

Consumer Technology Association togg

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası olan Togg, merakla beklenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'nin (Consumer Technology Association) en iyi 20 markası arasında yer aldı.

Anadolu Ajansı'ndan Uğur Aslanhan'ın haberine göre, Togg'un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, "Sektörünün saygın yayını Exhibitor, 2 bin 300 katılımcı arasından CES'in En İyi 20 Markası'ndan biri olarak Togg'u seçti." ifadeleri yer aldı.

Elektrikli araba satışında rekor ilerleme! Araba fiyatlar ne...