28 / 04 / 2024

Coşkun Bayraktar VİA GYO basın toplantısı

Coşkun Bayraktar VİA GYO basın toplantısı

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Bakan Bayraktar açıkladı! Doğalgaza zam gelecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Bayraktar'ın açıklaması ve haberin detayları...

Bakan Bayraktar'dan açıkladı! Yaz saati uygulaması sürecek mi? 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yaz saati uygulamasının sene boyunca devam etmesinin daha faydalı olacağını kaydederek, kış saatine geçilmeyeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi açıldı!

Kale34 Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arsa Şubesi  Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından açıldı.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Coşkun Bayraktar VİA GYO basın toplantısı Haberi

Coşkun Bayraktar VİA GYO basın toplantısı

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.


Açıklama:


Sayın ilgili;


28.07.2016 tarihli (Bugün) Sabah Gazetesi’nde yer alan “Darbe günü ABD’ye gitti” başlıklı habere istinaden, açıklama gereği doğmuştur. Buna göre;


Milli irade ve demokrasinin yanında olan ben ve şirketim, bugün yazılmış olan asılsız haber ile karalama kampanyasının içinde bulunmaktadır. 15 Temmuz gecesinde silahlı terör örgütü FETÖ’nün aşağılık girişimi karşısında, halkın tüm unsurlarıyla birlikte sokaklarda, meydanlarda verilen demokrasi mücadelesine katıldık. Türk Milletinin darbe girişimi karşısında sergilediği kahramanca duruş neticesinde püskürtülen darbe kalkışması sırasında ve sonrasında değil kaçmak, tüm hür irademle milletimizle birlikte meydanlardaki yerimizi aldık. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın demokrasi düşmanı, hain darbeciler karşısında sergilediği dik duruşu herkes gibi...