04 / 05 / 2024

COVID 19 salgını karavan

COVID 19 salgını karavan

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını, karavan talebini de katladı. Karavanların günlük kira bedelleri 2 bin 500 TL'ye kadar çıktı...

Rağbet düşünce Xiaomi'nin geliri de %18,9 düştü! 

Xiaomi Corp, ekonomi COVID-19 salgınından kurtulurken bile akıllı telefonlara yönelik tüketici talebinin zayıf kalması nedeniyle Çarşamba günü üç aylık gelirinde %18,9 düşüş bildirdi.

Ödeme sistemlerinde akıllara durgunluk veren yenilikler! Nakit devri kapandı, artık ödemeleri böyle yapacaksınız!

Covid-19 salgını, e-ticaretteki büyüme ivmesi ve değişen tüketici davranışları, dijital ödeme pazarının da hızla büyümesini beraberinde getirdi. 2023 yılında da pazarın yeni teknolojiler ve platformlar ile daha da büyümesi bekleniyor.

Gözler hem yurt içi hem de küresel piyasalarda olacak! Çin’den müjdeli haber geldi!

Covid-19 salgını nedeniyle yaklaşık üç yıldır kapılarını dünyaya kapatan ve hem kendi ekonomisi hem de dünya ekonomilerini büyük bir tedirginlik ve çıkmaza sürükleyen Çin’den nihayet müjdeli haber bugün geldi!

O cezalar tamamen silinecek! Ödemeden bakın! Başvuru yapmaya gerek var mı?

Covid-19 salgını döneminde kısıtlama kararlarını ihlal edenlere verilen para cezalarının iptal edilmesi işleminin nasıl uygulanacağı belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı tebliğe göre, söz konusu cezalar vatandaşların başvurusuna gerek kalmadan ilgili idareler tarafından silinecek.

İstanbul’dan rekor üstüne rekor! 10 ayda yüzde 59 arttı

Covid-19 salgını nedeniyle uzun süre kısıtlanan hava yolu taşımacılığı, normalleşme süreci ile birlikte adeta coştu. İstanbul’daki havalimanlarından 10 ayda 78 milyon 985 bin 829 kişi uçtu.

Çin'deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Çin, bugün Şanghay şehrinde Covid-19 salgınının başlamasından bu yana en kapsamlı kısıtlamaları uygulamaya başladı. Petrol fiyatlarında ise Çin'in Şanghay kararının ardından talebin düşeceği endişeleri nedeniyle düşüşe geçti. İşte ayrıntılar...

Rusya konut talebinde patlama yaşıyor!

Covid-19 salgını sürecinde yükselen konut talebi ve fiyat artışı hız kesmeden sürüyor. Faizleri yüzde 9.5’ten yüzde 20’ye çeken Rusya’da ise konut yoğun talep görmeye başladı.

DAP halka arz tarihleri!

Covid-19 salgınının ardından ‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile gayrimenkul sektörüne yeni bir boyut getiren DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arz tarihleri ne zaman? İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz tarih bilgisi ve detayları...

Krediye başvuranlar dikkat! Uzman isim açıkladı! Artık para verilmeyecek...

Covid-19 salgınının yaşanmasıyla artan enflasyon vatandaşları nakit konusunda zora soktu. Bankadan ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kredi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik gelen uygulamayı Prof. Dr. Sefer Şener duyurdu. İşte detaylar...

Benesta Acıbadem satışta! Yeni proje!

Covid-19 salgınının etkisiyle evde daha fazla zaman geçiren vatandaşlar evlerinde ferahlık ve açık alan talep etmeye başladı. Bu istek doğrultusunda müteahhitlerin Fransız balkona dönüşünün önünü açtı.

THY, 1.000 kabin memurunu işe alacak! İşte aranan şartlar!

Havacılık sektöründe dengeleri alt üst eden COVID-19 salgınına rağmen Türk Hava Yolları (THY), bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan yayımladı. Peki THY kabin memuru işe alım ilanı nerede? THY kabin memuru şartları 2022 nedir?

Bankalarda deprem! Faizler değişti!

Covid-19 salgının ardından döviz kurunda ki dalgalamalar konut fiyatlarınada yansıdı. Ev almanın imkansız olduğu bu zamanlarda bankalar konut faizlerinde güncelleme yaptı. Peki, en düşük faiz hangi bankada? 

Yazlık fiyatları yüzde 40 arttı!

Covid-19 salgınından sonra rağbet gören  yazlık evlerde fiyatlar 2021 yılına göre yüzde 40 yükseldi.

COVID 19 salgını karavan Haberi

COVID 19 salgını karavan

Gündemden düşmeyen karavan tatili birkaç sene öncesine kadar Türklerin genel olacak emeklilik hayallerini süsleyen bir tatil modeliydi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını yaşam şekillerini de değiştirdi.

Yaşanan bu değişimde, sokağa çıkma yasakları ve COVID-19  bulaşma korkusu etkili oldu.

COVID-19 salgını, karavan talebini de katladı. Son günlerin gündem konuları arasında yer alan karavanların satış fiyatları kısa zaman içerisinde yaklaşık olarak 2 katının üzerine çıkarken, kiralama ücretleri de otellerle yarışır oldu.

Anadolu Ajansı muhabiri tarafından yapılan derlemelere göre, karavanların günlük kira bedelleri 2 bin 500 TL'ye kadar çıktı.

Koronavirüs salgınıyla gündeme oturan karavan tatili talep edenler, içinde banyo, yatak, mutfak, tuvalet gibi yaşam modüllerinin yer aldığı motokaravanları tercih ediyor. Daha çok hareket etmek isteyenler de araçlarının arkasına takabilecekleri çekme karavanı kiralalıyor. 

Ulusal Kamp ve...