15 / 05 / 2024

covidien Gelişmiş Tıbbi Eğitim ve Araştırma Merkezi

covidien Gelişmiş Tıbbi Eğitim ve Araştırma Merkezi

Tıbbi ürünler alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olan Covidien, Türkiye' de gerçekleştirdiği 21 milyon dolarlık yatırımla, Gelişmiş Tıbbi Eğitim ve Araştırma Merkezi' ni açtı...

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı geriliyor!

Avrupa İstatistik Ofisi verilerinden derlenen bilgilere göre Refah ve gelişmişlik düzeyi yüksek Avrupa Birliği ülkelerinde ev sahipliği oranı düşüyor. 

Uluslararası derecelendirme kuruluşundan 10 ülke kötü haber!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’tan 10 ülkeye kötü haber geldi. Fitch, küresel ekonomik görünüm raporunda yer alan 10 gelişmiş ekonomiye yönelik orta vadeli ortalama gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) öngörüsünü düşürdü.

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.

Tüp fiyatlarına mayıs sürprizi! 12 kiloluk tüp fiyatı kaç lira? Aygaz, İpragaz...6 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına yeni zam geldi mi? Tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz ve Milangaz mutfak tüp fiyatlarındaki son gelişmeler!

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü GC4938/20 ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 1 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü gelişmiş teknolojisiyle her kumaş türünü ütüleme imkanı sunuyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, otomatik kireç temizleme teknolojisi ve akıllı ütüleme modu ile ütüleme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyo?

Şeffaf tasarımlı Nothing Ear (2) tanıtıldı! Türkiye’de satılacak mı?

Şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni Ear, gelişmiş ANC ve fazlasını sunmasıyla dikkat çekiyor. Nothing Ear (2) özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki ürün Türkiye’de satılacak mı? İşte detaylar…

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

covidien Gelişmiş Tıbbi Eğitim ve Araştırma Merkezi Haberi

covidien Gelişmiş Tıbbi Eğitim ve Araştırma Merkezi


Tıbbi ürünler alanında dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri Covidien, Türkiye'de gerçekleştirdiği 21 milyon dolarlık yatırımla, Gelişmiş Tıbbi Eğitim ve Araştırma Merkezi açtı. Yeni merkez Türkiye ve bölge ülkelerden yılda 5 bin'in üzerinde sağlık çalışanına eğitim verebilecek.


Dünyanın önemli tıbbi ürün kuruluşlarından Covidien, Gelişmiş Tıbbi Eğitim ve Araştırma Merkezi'ni Ümraniye'de açtı. Gelişmekte olan pazarlarda eğitim ve araştırma faaliyetlerini kullanarak Türkiye'de ve bölgedeki klinisyenlere ileri düzeyde prosedür ve teknikler konusunda eğitim olanakları sağlayacak yeni merkez, yılda 5 bin'in üzerinde sağlık çalışanını eğitme kapasitesine sahip olacak.


Düzenlenen basın lansmanında konuşan Covidien Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Jose E. Almeida, "Bu yatırım bizlere yenilikçi çözümlerin erişimini yeterince hizmet alamayan bir bölgeye de genişletmek için eşşiz ve değerli bir fırsat sunuyor" dedi.


Covidien Türkiye Genel Müdürü Gökşin...