02 / 05 / 2024

Çuhadaroğlu Metal halka mı arz edecek

Çuhadaroğlu Metal halka mı arz edecek

Alüminyum doğrama pazarının önemli firmalarından Çuhadaroğlu Metal halka arz edilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu, yeni yatırımlarla Avrupa'nın ardından ABD'ye de girmek için adım atacaklarını söylüyor...

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Borsa İstanbul’da 2024’te halka arz olacak şirketler!  İşte SPK’dan onay bekleyen 40 şirket!

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzları bu hafta iki şirketle başladı. Geçen yıl yaşanan coşkunun ardından yatırımcılar 2024 halka arz takvimini merakla bekliyor. Solakoğlu X sosyal medya hesabından 2024 yılında halka arz olmak için onay bekleyen şirketlerin listesini paylaştı.

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Halka arzlar, faizler piyasayı nasıl etkiledi? 2024 yatırımcılar için daha mı iyi olacak?

Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından halka arzlar, faizler ve borsa ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

Mega Metal halka arz oluyor! Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihi 7 Aralık...

Bakır tel sektöründe Avrupa ve Türkiye pazarının lider üreticilerinden Mega Metal'in halka arzında talep toplama tarihleri 7-8 Aralık 2023'te gerçekleşecek. Mega Metal'in talep toplama rakamları ve detaylar. İşte haberin ayrıntıları...

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir, kaç dil biliyor?

Koroplast'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Server Gamze Çuhadaroğlu kimdir? Gamze Çuhadaroğlu kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Çuhadaroğlu Metal halka mı arz edecek Haberi

Çuhadaroğlu Metal halka mı arz edecek

TAMAMI Çuhadaroğlu Ailesi'ne ait olan Çuhadaroğlu Metal'in temelleri 1954 yılında Yüksek Mimar Ahmet Çuhadaroğlu tarafından Kağıthane'de kurulan doğrama atölyesi ile atılmış. Firmanın faaliyetleri 1965 yılından bu yana, ağırlıklı olarak mimari uygulamalarda kullanılan ekstrüzyon ürünlerinin üretimi ve işlenmesi ile devam ediyor. Aile, 1978'de ekstrüzyon ürünlerinin üretimi ve işlenmesi için Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş. (Çuhadaroğlu Metal) cephe sistemleri üretimi ve taahhüt işlerini gerçekleştirmek üzere de Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Pazarlama A.Ş. (Çuhadaroğlu Alüminyum) adlı şirketleri kuruyor. Çuhadaroğlu Metal, 2012 yılında Çuhadaroğlu Holding ile gerçekleştirilen birleşme sonrası Çuhadaroğlu Alüminyum'da yüzde 67 pay sahibi oluyor. 


Çuhadaroğlu Metal, üretim faaliyetlerini bugün İstanbul Beylikdüzü'nde ortakların sahip olduğu arazi üzerinde 33 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 39 bin metrekarelik alanda kurulu tesislerde sürdürüyor. Dökümhane,...