04 / 05 / 2024

Cumartesi yasağının kalkması AVM

Cumartesi yasağının kalkması AVM

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü yaptığı açıklamada cumartesi yasağının kalmasının cirolarda yüzde 30’lar seviyesinde artış sağladığını söyledi.

Kanada, yabancıya konut satışı yasağını 2027'ye kadar uzattı!

Kanada federal hükümeti, ülkede yabancıların konut sahibi olmasına ilişkin mevcut yasağı iki sene daha uzatma niyetinde olduğunu duyurdu. Yabancı ticari işletmelerin ve Kanada vatandaşlığı yahut daimi oturum izni olmayanların konut satın almalarına ilişkin yasağın süreceği kaydedildi.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altında ters dalga! Yükseliyor! Altın yatırımcıları müjde! 16 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları

16 Aralık Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar için bugün müjdeli haber geldi. Altın bugün yükselmeye başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Aralık 2023 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Altın fiyatlarında son durum! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Ons altın 1920 dolardan işlem görürken altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Eylül Cumartesi altın fiyatları.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Euro bugün kaç TL? 26 Ağustos Cumartesi canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları kaç lira?

26 Ağustos Cumartesi günü döviz bürolarına giderek Euro alış ve satışı yapmak isteyenler yoğun olarak Euro kaç TL, ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte  26 Ağustos canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları.

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?  24 Haziran Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri 24 Haziran 2023 Cumartesi günü vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın rekor kırarken altın bilezik fiyatları da fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar?  

Dolar kaç TL? 17 Haziran Cumartesi dolar yükseldi mi, düştü mü? Euro bugün ne kadar?

Dolar 17 Haziran Cumartesi günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 17 Haziran Cumartesi dolar kuru…

Cumartesi yasağının kalkması AVM Haberi

Cumartesi yasağının kalkması AVM

Venezia Mega Outlet Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma serbestliğinin AVM'leri olumlu etkilediğini dile getirerek,  "Kafe ve restoranların da tekrar faaliyete geçmesi ve bu durumun psikolojik etkisiyle birlikte cumartesi günlerinin açılmış olması cirolarda yüzde 30’lar seviyesinde artış sağladı." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Venezia Mega Outlet tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Isıgöllü, cumartesi sokağa çıkma serbestisinin alışveriş merkezlerine etkilerini masaya yatırdı.

Çalışanların hafta sonu AVM’ye gidememesi ve AVM’lerdeki restoranların sadece al-götür hizmet vermesi nedeniyle hafta içi ziyaretçi sayılarındaki düşüşün kademeli normalleşme ile eski haline dönmeye hazırlandığını dile getiren Isıgöllü, "Hafta sonları AVM’lerin, alışveriş anlamında en verimli günleridir. Özellikle kış döneminde, toplam alışverişin yüzde 50’si hafta içi, yüzde 50’si hafta sonu gerçekleşiyor gibi düşünülebilir.

Kafe ve restoranların da tekrar...