06 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Urla villalarının kaçak olabileceğini ancak kimsenin söz konusu villaların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğunu ispat edemeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Marmara'dan başlanarak riskli yerleşim yerleri depreme hazırlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm ve deprem ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Bölgesi'ni işaret etti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları açıklaması: Yakında teslimlere başlıyoruz!

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan inşası tamamlanan deprem konutlarının yakın zamanda teslim edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderen emekliler 4 bin lira seyyanen zam istedi!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini, aylıklara seyyanen 4 bin lira iyileştirme yapılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Emekli aylığı 7500 TL üstünde olanlar dikkat! Yüzünüzü güldürecek haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel toplantısına yaptığı konuşma ile gündeme geldi. 7.500 TL üstünde emekli aylığı alanların yüzleri gülmeye başladı. Emekli vatandaşlar, detaylarla ilgili bilgi sahibi olmak için haberimize bakın.

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Cumhurbaşkanı emeklilere müjde verdi! Kimse bunu beklemiyordu! En düşük emekli maaşı açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ucuz fiyat açıklaması: ‘Birilerini terbiye ediyoruz’

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'da gerçekleştirilen Lviv zirvesi sonrası dönüş yolunda medya mensuplarının sorularını yanıtladığı basın toplantısında ekonomi gündemine ilişkin öne çıkan başlıkları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarında öne çıkan ifadel

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira ve ev fiyatları için yeni hamleyi duyurdu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Zamlı maaşlar belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen pratisyen hekimlere 2 bin 500 lira, uzman hekimler ve diş hekimlerine 5 bin lira ek gösterge zammı öngören teklif Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Haberi

Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na 'kaçak' denilmesinin doğru olmadığını savunan Kasırga, "Mevcut yasalarımıza göre bu saray kadar yasal, bunun kadar meşru hiçbir yapı bilmiyorum" dedi.


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fatih Kasırga ile Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Kamu Denetçiliği Kurumu Başkanı Nihat Ömeroğlu birer sunum gerçekleştirdi. Sunumlardan sonra yapılan müzakerelerin ardından soru cevap bölümüne geçildi. Muhalefet milletvekillerin soruları üzerine söz alan Fahri Kasırga'ya Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın gerçek maliyeti ve ne kadar kişinin istihdam edildiği sorusu yöneltildi. Kasırga, "Saray'ın, külliyenin inşaatının daha doğrusu hepsi başbakanlık bütçesinden yapıldı. Bütün harcamalar başbakanlıkta mevcut. Öyle ifade edildiği gibi 5,1 milyar dolar... Öyle bir külliyenin tam on tanesinin yapımına tekabül eder." diye konuştu. Kasırga, cumhurbaşkanlığına tahsis edilen uçakla ilgili iddiaların...