21 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı Küba Devrim Sarayı

cumhurbaşkanı Küba Devrim Sarayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Küba gezisinde büyülendiğini söylediği ve "Bizim külliyeyi yaptırmadan burayı görseydim bu şekilde yeşil ağaçlandırılmasını arzu ederdim" dediği Küba Devrim Sarayı 63 yıl önce inşa edildi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Fikret İnan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı. İşte Fikret İnan'ın yazdığı o mektup...

Öğrencilere vergisiz telefon satışı başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen müjdeyi verdi!İşte vergisiz telefon fiyatları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerinin ilk ve son kez vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak uygulama için talimat verdi. Bu kapsamda, vergisiz telefon satışı en kısa sürede başlayacak ve 50 bin TL'lik telefon 25 bin TL'den alınabilecek.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı fındık alım fiyatlarını duyurdu. İşte Başkan Erdoğan'ın açıkladığı fındık alım fiyatı rakamları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı'ndan karne hediyesi! Karnesini alan öğrenciye 5.103 TL! Hemen başvurun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrencilere 5.103 TL karne hediyesi. Bu ödemeden yararlanmak için başvuru yapmanız yeterli olacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan evlenecek çiftlere dev müjde! Başvurana faizsiz 150 bin TL verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile kurmak isteyenlerin yüzünü güldürecek resmi bir açıklama yaparak hane başına %0 faizsiz 150 bin TL ödeme yapılacağını ilan etti. Bu haberle beraber çiftler, evlilik masraflarını karşılamalarına destek sunulacak olan kampanyanın detaylarını öğrenmek istiyorlar. 

İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek?

Türkiye 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

En düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve resmen rakam verdi. Buna göre, en düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

cumhurbaşkanı Küba Devrim Sarayı Haberi

cumhurbaşkanı Küba Devrim Sarayı

Küba'nın başkenti Havana'da yer alan Palacio de la Revolucion (Devrim Sarayı), Komünist Parti'nin genel merkezine, hükümetin tavsiye kuruluna ve bakanlar kuruluna ev sahipliği yapıyor. Bina, diktatör Fulgencio Batista'nın 1952 yılında askeri cuntayla devirdiği devlet başkanı Carlos Prio Socarras tarafından inşa edildi.

Bina o dönemde Yüksek Mahkeme ve başsavcının ofisine ev sahipliği yapıyordu. 1959'daki Küba Devrimi'nin ardından 1965 yılında hükümet binalarının bu komplekse taşınmasına karar verildi. Küba Devlet Başkanı Raul Castro, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı burada ağırladı.

Batista dönemi ve öncesinde başkanlık sarayı olarak kullanılan bina ise Devrim Müzesi'ne dönüştürüldü. Müzede devrim tarihinin önemli objeleri, sembolleri ve simgeleri...