02 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı somali 10 bin konut

cumhurbaşkanı somali 10 bin konut

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Somali’de mevkidaşı Hasan Şeyh Mahmud Adel Abdulle ile basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Somali'ye 10 bin konut inşa edileceğini söyledi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye zam sinyali: 10 bin TL yeterli değil, hak ettikleri parayı vereceğiz!

Partisinin Kütahya’da düzenlenen mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 bin TL'nin yeterli olmadığının altını çizerek, zam sinyali verdi. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

İnşaat fırsatçılarına tam 10 kat ceza! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz uyardı!

Deprem bölgesinde çimento ve hazır betonda fahiş artışların tespit edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özellikle beton fiyatlarında bu durum konuşuluyor. Buna izin veremeyiz. Başka yerde 1 TL’yse deprem bölgesinde 10 lira ceza vereceğiz” şeklinde konuştu.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Cumhurbaşkanı'ndan çiftçilere 10 yeni müjde! Tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı sona eren köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu ve özellikle çiftçilerimiz önemli müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 10 yeni müjde açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı'nın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Gaziantep’te Köy Evleri Anahtar Teslim Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere 10 farklı müjdeleri olduğunu açıkladı. Çiftçilere hiç faiz ödemeden kredi alma imkanı  veriliyor. İşte ayrıntılar…

Yeni konutlar nereye yapılacak? Cumhurbaşkanı'ndan 'fay hattı' vurgusu...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu 10 ilde konut yapımıyla alakalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 10 ilde OHAL ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta peş peşe yaşanan iki ayrı deprem felaketinin ardından 10 ilde OHAL ilan edildiğini duyurdu. Peki bu karar ne anlama geliyor?

Asgari ücretliyi sevindiren haber geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Salı günü açıklayacağı sosyal konut projesi kapsamında, vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 20 yıl vadeyle ev sahibi olacak. Aylık taksitler ise asgari ücretlilerin ödeyeceği şekilde olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şırnak'ta 10 bin konut inşa ettik!

Şırnak'ta hayata geçirilen yatırımlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şırnak merkez, Cizre ve Silopi ilçesini tekrar inşa ve ihya ederek evleri başlarına yıkılan ve tutunacak hiçbir dalı kalmayan Şırnaklı kardeşlerimiz için kısa süre içerisinde 10 bin konut inşa ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gaziantep'te 10 bin 830 yeni derslik inşa ettik!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Gaziantep'te eğitimde yaklaşık 3 milyar liralık yatırımla 10 bin 830 yeni derslik inşa ettiklerini söyledi...

cumhurbaşkanı somali 10 bin konut Haberi

cumhurbaşkanı somali 10 bin konut

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Somali’de mevkidaşı Hasan Şeyh Mahmud Adel Abdulle ile basın toplantısı düzenledi.


İşte Erdoğan’ın sözlerinden satır başları:

THY bugünden itibaren haftanın her günü Mogadişu’ya sefer düzenleyecek.


Sayın Cumhurbaşkanıyla konut yapımını konuştuk.

İlk etapta 10 bin konut yapmak suretiyle şehrin görünümünü değiştirelim.

Burada 45-65 metrekarelik, alt gelir gruplarına yönelik konutlar yapabiliriz.


İnanıyorum ki bir ila iki yıl içinde bu on bin konutu biz hazırlar ve Somali’ye kazandırırız.

İşin ikinci etabını farklı şekilde planlayıp sonrasında yola devam ederiz.


Terör grupları karşısında pes edemeyiz. İnandığımız yolda hizmet aşkımız...