29 / 04 / 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin

CHP Genel Sekreteri Tekin, Fındıklı Parkı ile ilgili "CHP olarak İstanbul'un doğasına sonuna kadar sahip çıkacağız. Buna göz yummak çocuklarımızın geleceğine, nefesimizin daralmasına göz yummak demektir" dedi.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Ramazan kolisine 5 yılda yüzde 370 zam geldi! İşte market market Ramazan kolisi fiyatları Mart 2024!

Ramazan kolilerindeki fahiş fiyat artışlarına dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Cevdet Akay, bir markette satılan en ucuz Ramazan paketinin 2018'ten bu yana yüzde 370 oranında arttığını belirterek, vatandaşın darboğazda olduğunu dile getirdi.

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Mansur Yavaş'tan rant eleştirilerine yanıt: Belediye meclisimizden bir tane rantlı imar geçmedi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı son zamanlarda sık sık gündeme gelen rant konusu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Belediye meclisimizden bir tane rantlı imar geçmemiştir." dedi.

CHP’li Ednan Arslan'dan özelleştirme tepkisi: Özelleştirmelerin gerekçesi ne? Kime sordunuz?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir’de özelleştirilmek istenilen taşınmazlara tepki göstererek, "Özelleştirmelerin gerekçesi ne? Kime sordunuz?" dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Tespit ve tahminleriyle dikkatle takip edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer 14 Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

CHP’den, emeklilere yapılacak maaş zammı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili bomba teklif!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) emekliler için yaptığı teklif gündeme bomba gibi düştü. İşte CHP'li vekiller tarafından TBMM'ye sunulan ve gündemi teklifin içeriği...

Ekonominin lokomotifinde kriz ortamı: 12 Liralık çimento, 62 Lira oldu! Çimento fiyatları yüzde 516 arttı! 

İnşaat maliyetlerindeki fahiş yükseliş, inşaat sektörünün gündeminde yer almaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut Kaynak inşaat malzemelerindeki yüksek fiyat artışına dikkat çekti...

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin Haberi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Fındıklı Parkı'nın bir bölümünün metro inşaatı nedeniyle kapatılmasına ilişkin, CHP olarak İstanbul'un doğasına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek, "Buna göz yummak çocuklarımızın geleceğine, nefesimizin daralmasına göz yummak demektir" dedi.


CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu ve Sezgin Tanrıkulu'nun da bulunduğu heyetle Kabataş'taki Fındıklı Parkı'nda gazetecilere açıklama yapan Tekin, parkın bir bölümünün metro inşaatı nedeniyle kapatıldığını, İstanbul'un merkezinde yeşil alan bulmanın imkansız hale geldiğini söyledi. 


Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın İstanbul İl Çevre Düzeni Planı kapsamında 1/100 binlik plan yaparken, bunu kentin anayasası olarak ifade ettiğini anımsatarak, CHP olarak plana, eksikler olduğu halde destek verdiklerini ifade etti.


Topbaş'ın planı açıkladığı günden itibaren kamuya ait olan ve deprem, kentsel dönüşüm için kullanılması gereken yerlerin...