06 / 05 / 2024

Cumrocket Coin nedir

Cumrocket Coin nedir

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, kripto para borsasına yön vermeye devam ediyor. Musk şimdi de NFT piyasasında yer alan  Cumrocket Coin'in yükseltecek açıklamalarda bulundu.

Kripto para piyasasında neler oluyor? Hangi coin’ler değer kazandı, hangileri kaybetti? Hemen bakın!

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin (BTC) son 24 saatte 0,78 oranında değer kazanarak 35,253 dolardan işlem görmeye başladı. Ethereum (ETH) yüzde 0,92 değer kaybetti.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Son dakika gelişmeleri için hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 34 bin 300 dolar civarında işlem görmesiyle giderek güçlenen altcoin piyasasında BitTorrent (BTT) 24 saatte yüzde 21,08 oranında artış gösterdi. GALA yüzde 4,82 ile en fazla değer kaybeden coin oldu.

Bitcoin’in yükselişi devam edecek mi? Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Hemen bakın!

Bitcoin’in (BTC) 34 bin dolar civarında işlem görmesiyle beraber altcoin piyasasında da canlanma yaşanıyor. İşte fiyatları artan ve düşen coin’ler.

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Kuruağaç tarafından kuruldu.

Bitcoin'den büyük atak! 31 bin dolar seviyesinde geziniyor...

FED Başkanı Powell’ın Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından lider coin atağa geçti. Bu kapsamda Bitcoin bir haftada yüzde 22 artışla 30.800 dolar seviyesini test etti.

Kripto para piyasası için müjde!

Kripto para piyasası için Japonya'da müjde geldi! Japonya kripto para borsalarının coin listelemelerini daha kolay hale getireceklerini bildirdi.

Coin yatırımcılarına müjde! Binance kurtarma planını duyurdu!

BTC'de son günlerde büyük bir çakılma yaşanırken, Binance CEO'su Changpeng Zhao'nun kripto projelerini bir kurtarma fonu ile destekleyeceğini açıklamasıyla yüzde 5'lik bir yükseliş gerçekleşti.

Türk kripto parası dünya piyasasına giriyor!

Tamamen yerli yazılımcılar tarafından üretilen Türk kripto para birimi ABG coin’in yüzde 60’ıDubai’nin kurucu ailelerinden El Maktum ailesinin sahibi olduğu Centurion & Co Dubai – UAE satıldı. Şirketi Türk coinin dünya piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

FED kararı öncesi İslam Memiş'ten çok konuşulacak 'altın' yorumu

FED'in faiz kararı öncesi dolar ve kripto coin borsasında büyük dalgalanmalar yaşanırken İslam Memiş'ten altının gidişatına ilişkin çok önemli değerlendirmeler geldi.

100 milyar dolar buhar oldu gitti! Şimdi ne olacak?

Geride kalan haftalarda 25 bin doları yoklayan fakat burada kalıcılık yakalayaman lider coin yeniden düşüş yönlü harekete yönelmişti. Cuma günü ise kripto para piyasasında satışlar hız kazandı. 

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.

Kripto para (coin) piyasasının neden düştüğü ortaya çıktı!

Son dönemde büyük bir çakılma yaşayan Bitcoin ve alt coinler son 3 günde yukarı yönlü artış gösterirken, Tesla'dan gelen açıklama sonrası piyasası parası yeniden düşüşe geçti.

Popüler Metaverse Coin’inde son dakika! Yeniden açılıyor!

Bir oynadıkça kazan türü oyun olarak dikkat çeken Axie Infinity'e ev sahipliği yapan Ethereum bağlantılı bir yan zincir (side-chain) olan Ronin köprüsü üç ay süren bekleyişten sonra yeniden açılıyor. 

Cumrocket Coin nedir Haberi

Cumrocket Coin nedir

Yaptığı açıklamalarda kripto para borsasında spekülasyonlara neden olan iş insanı Elon Musk'tan yeni bir açıklama daha geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü hacker grubu Anonymous twwetleri nedeniyle Elon Musk'ı tehdit eden bir video paylaştı. 

Emojiyle paylaşım yapıyor

Musk son olarak NTF piyasasının kripto parası olan Cumrocket Coin için emojiyle paylaşımda bulundu. "Aya çıkacak" şeklinde imasının yer aldığı bu paylaşım sonrasında Cumrocket Coin'in değeri 0.28 dolara çıktı. Kısa zaman içerisinde yüzde 366 değer kazan Cumrocket Coin şu anda 0.1152 dolardan işlem görüyor. Cumrocket Coin piyasa değeri de 30 milyon dolar.

Bitcoin değer kaybetti

64 bin dolardan 29 bin dolara kadar düşen ve yüzde 50'den fazla değer kaybeden  Bitcoin toparlanmaya çalışırken Musk'ın tweetinin ardından 35 bin 407 dolara kadar geriledi. 

Anonymous'tan mesaj

Ünlü hacker...