03 / 05 / 2024

Curio A Collection by Hilton ne zaman açılacak

Curio A Collection by Hilton ne zaman açılacak

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

The Amour Collection konut projesinde yüzde 50’si peşin geriye kalan ödemede 3 ay taksit fırsatı!

The Amour Collection projesi, Ka Collection Co.'nun sahibi olan Kemal Bey'in toplam 10.155 metrekarelik kendi satın alındığı arazisine inşa ediliyor.

Avantgarde Collection otel yatırımlarında hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Zincire yeni Otel ekledi' başlıklı yazısı...

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

KM Home Collection Etiler'de yeni mağaza açtı!

KM Events'in sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, KM Home Collection adlı mağazasını Etiler'de hizmete açtı.

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Avantgarde Collection 103 odalı otelini İstanbul'da hizmete açtı!

Pandemiye rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avantgarde Collection yeni otelinin açılışını Şişli'de hizmete sundu.

Avantgarde Şişli açıldı!

İstanbul’da Avantgarde Taksim, Avantgarde Levent, Avantgarde Collection Taksim Square ve Avantgarde Yalıkavak otelleri bulunan Avantgarde Collection yeni otelini hizmete açtı.

Curio A Collection by Hilton ne zaman açılacak Haberi

Curio A Collection by Hilton ne zaman açılacak

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.


2014 yılında bir konferans için Türkiye’ye gelen Hilton Worldwide’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Başkanı Simon Vincent, İstanbul’un artık Waldorf Astoria’ya hazır olduğunu söylemişti.

Vincent acaba bugün de aynı fikirde mi bilmiyorum...


Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan ile sohbette, restorasyon çalışmalarının geçici bir süre durdurulmasının nedenini soruyorum:


“Turizmde bu yıl sıkıntı yaşıyoruz ama yakın zamanda atlatacağımıza inanıyorum. Soğukçeşme projemize 2018 yılından itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyor.


Turing kurumu, Ayasofya ile Topkapı Sarayı arasında uzanan tarihi Soğukçeşme Sokağı’nı 10 yıllığına, 50 milyon TL bedelle 2014 yılında Keskin Grubu’na kiralamıştı.


Tarihi yarımadanın simge yapılarından Yeşil Ev ve Sarnıç ile...