11 / 05 / 2024

D-Enerji santralleri

D-Enerji santralleri

TEİAŞ’ın açtığı Güneş Enerjisi Santrali lisans ihalesini kazanan D-Enerji, Niğde ve Kahramanmaraş’ta toplam kurulu gücü 20 megavat olan 2 santral kuracak.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Media Markt’ta çamaşır makinesi 5.499 lira! İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evlilik planı yapanlar veya evlerindeki eşyaları değiştirmeyi düşünenler için büyük fırsat Media Markt’ta. Grundig 7 Kg yıkama kapasiteli çamaşır makinesi 5,499 lira, Bosch D enerji sınıfı 6 program 13 kişilik bulaşık makinesi 8,989 liraya satışa sunuldu. İşte Media Markt 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Çeşme'de RES için yapılan imar planları iptal!

Çeşme'de, 1'inci derecede doğal sit alanına kurulan Rüzgar Enerji Santralleri (RES) için yapılan koruma amaçlı imar planları, Danıştay 6'ncı Dairesi tarafından bozuldu. 

İzmir Ödemiş güneş enerji santralleri imar planı askıda!

İzmir Ödemiş İlçesi, Orhangazi Mahallesi, 1 parselde lisanssız Güneş Enerji Santralleri yönelik hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı....

Bergama Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş santrali imar planı askıda!

İzmir Bergama ilçesine bağlı Örlemiş Köyü Rüzgar ve Güneş Enerji Santralleri amacıyla hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

6 ilde acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu 6 ilde yer alan bazı taşınmazları kamulaştırma kararı aldı. Enerji santralleri nedeniyle kamulaştırılacak taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek.

Başarır İnşaat 3 ilde enerji santralleri yapacak!

Başarır İnşaat 35 milyon dolarlık yatırım bedeliyle 3 enerji santrali inşa edecek. 22 yıldır gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren firma yeni girişimlerle gündeme geliyor.

Akkuyu NGS için taşınmazlar kamulaştırılacak!

Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Mersin Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında yer alan taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Hükümet, nükleer enerji santralleri ve depoculuk yatırımlarına öncelik tanıyor.

Cpı Enerji Santralleri Servis Limited Şirketi kuruldu!

Cpı Enerji Santralleri Servis Limited Şirketi bugün Şişli’de 775 bin 525 TL bedel ile kuruldu.

İzmir Bergama’da RES projesi iptal edildi!

İzmir Bergama’da Kozak Yaylası Çamavlu köyü merasına yapılmak istenen rüzgar enerji santralleri (RES) köylülerin kararlı duruşu nedeniyle iptal edildi.

D-Enerji santralleri Haberi

D-Enerji santralleri


TEİAŞ’ın açtığı Güneş Enerjisi Santrali lisans ihalesini kazanan D-Enerji, Niğde ve Kahramanmaraş’ta toplam kurulu gücü 20 megavat olan 2 santral kuracak. Doğanlar Yatırım Holding Enerji Grubu Başkanı İlhan Doğan, lisans hakkı aldıkları son 2 proje ile toplam 100 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.


1972 yılından beri mobilya, enerji, gıda, inşaat olmak üzere birçok farklı alanda faaliyet gösteren Doğanlar Yatırım Holding, bünyesindeki Doğtaş ve Kelebek Mobilya markalarıyla mobilya sektörüne öncülük ederken, enerji alanında yaptığı iddialı yatırımlarla da büyümeye devam ediyor.

Doğanlar Yatırım Holding Enerji Grubu D-Enerji, TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi) tarafından 28-30 Nisan tarihlerinde düzenlenen GES (Güneş Enerjisi Santrali) kapasite tahsisi ihalelerinde, toplam kurulu gücü 20 megavat olan 2 santral lisansını almaya hak kazandı.

D-Enerji’nin özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik...