11 / 05 / 2024

D Francine Üçbaşaran

D Francine Üçbaşaran

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Şişli Fulya Mahallesi'nde, D.Francine Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Mert Başaran duyurmuştu! O evin fiyatı 6 ayda 3'e katladı!

Konut satışlarının durma nokatasına geldiği şu günlerde sosyal medyanın gündemine düşen evin fiyatı dikkat çekti. Mert Başaran'ın, 6 ay önceden tavsiye ettiği evin fiyatı üçe katladı. İşte o ev...

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok konuşulacak emekli maaşı paylaşımı: Seçimde en çok etkileyecek konu bu olacak!

Emekli maaşları gündemden düşmezken, ünlü ekonomist Mert Başaran da yaptığı paylaşımda "Şu emeklilerin maaşlarını lütfen düzeltin" diyerek, bu seçimde en çok etkileyecek konunun bu olacağını söyledi.

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Her tahmini tutan Mert Başaran'dan şimdi de dolar kuru tahmini geldi!

Son dönemlerde dikkat çeken tahminler yapan Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, dolar kuruna ilişkin de önemli tahminler yaptı. İşte Mert Başaran'ın yatırımcılar tarafından merakla beklenen o tahmini...

Ekonomist Mert Başaran'dan acil kentsel dönüşüm çağrısı: Çözüm istiyoruz!

Ekonomist Mert Başaran İstanbul'daki kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerektiğine vurgu yaparak adayların bu konuda plan ve projelerini anlatmasını söyledi.

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan şok eden tahmin! Dolar o tarihte uçuşa geçecek

Dolar kurunda meydana gelen dalgalı süreç ile beraber uzman isimler açıklamalar yapmayı sürdürüyor. Dövizlerde oluşan yoğunluk ile beraber Emlak ve Yatırım Uzmanı Ünlü Ekonomist Mert Başaran'dan tarihi dolar öngörüsü yapıldı.

Ekonomist Mert Başaran açıkladı! Bu sisteme geçen kazanıyor! Seçim sonrası iptal olabilir! Elinizi çabuk tutun

Son dönemler inişli çıkışlı bir seyir izleyen altın fiyatlarına dair her gün uzman isimler yorum yapıyor. Bu uzmanlardan biri de Mert Başaran. Yeni yıla dalgalanmaları ile giren altın fiyatları ile alakalı Ekonomist Mert Başaran'dan altın tahmini geldi! 

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Faizlerin düşmesi ile ufak konutlarda dipten dönüş başladı!

REMAX 7TEPE Arazi Geliştirme Direktörü Mert Başaran konut ve arazi piyasası ile ilgili yorumlarda bulundu. Başaran, "Faizlerin düşmesi ile ufak konutlarda dipten dönüş başladı" dedi...

Evrim Başaran: Sezona yeni projemizle başlayacağız!

En başarılı gayrimenkul danışmanları arasında dünya birinci seçilen Evrim Kırmızıtaş Başaran, doğum günü partisi düzenledi. Müzik eşliliğinde pastasını üfleyen Başaran, “Sezona yeni projemizle, enerji dolu başlayacağız” dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

D Francine Üçbaşaran Haberi

D Francine Üçbaşaran

Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, D.Francine Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Avanos Houses Konaklama ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu;Turizm danışmanlığı, içerik oluşturma konsept geliştirme, Turistik altyapı ve üst yapı oluşturma, reklam ve eğitim hizmetleri, organizasyon hizmetleri, Turizmle ilgili hizmetler ve otelcilik tarımsal ürünler alanlarında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur TURİZM VE OTELCİLİK 1- Şirket, yerli ve yabancı turizm, ticari, sanayi, tarım, gıda, ulaştırma, nakliyat müesseselerinin mümessilliğini, bayiliğini,acenteliğini ve ajanslığını yapabilir.     Bu tür müesseselere mümessillik, bayilik ve acentelik verebilir. Turizm sahasında veya turistik otel, butik otel, motel, kamp yerleri gibi tesisler dahilinde yiyecek,     içecek servisleri, lokanta çay, pastahane, gazino ve benzeri iş yerlerini doğrudan yada kiralamak suretiyle...