19 / 05 / 2024

D S Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

D S Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

D S Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Avcılar'da, Doğan Uçar Yönetim Kurulu Üyeliği 'nde kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Veliler dikkat! Okul servis ücretlerinde düzenleme yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, servis ücretlerinde okulların durumuna göre yeni düzenleme yapıldı.

Dövizle yapılan kira sözleşmeleri ne olacak?

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince dövizle yapılan kira sözleşmeleri iptal edilmişti. Peki, dövizle yapılan kira sözleşmeleri ne olacak?

Dövizle yapılan kira sözleşmeleri TL'ye çevrilmeli!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada "Dövizdeki dalgalanmaların piyasaya olan etkilerini minimuma indirmek için ilk olarak dövizle yapılan kira sözleşmeleri Türk lirasıyla güncellenmeli" dedi.

Artvin'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Artvin’de İmar Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Nisan 2016 - 31 Mart 2017 hesap dönemine ait olan Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı...

İmar kanununda gerekli düzeltme yapılmazsa dönüşüm sıkıntıya girer!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "30 Haziran'da yeni imar kanununda gerekli düzeltmeler yapılmazsa kentsel dönüşüm sıkıntıya girecek." dedi.

Gayrimenkul satışları tapu dairesi dışında yapılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Gayrimenkul satışları tapu dairesi dışında yapılabilir mi?'' sorunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

D’S Damat, Filistin’de ilk mağazasını açtı!

D’S Damat, Nablus'ta 280 metrekarelik mağaza açtı. Günlük ciro, normal mağazaların cirosunu üçe katladı. Şirket şimdi Ramallah’a ve Gazze için hesap yapıyor.

Site yönetimlerinin dört yapısalı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimlerinin dört yapısalı " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Kocaeli Sarıdere’ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sarıdere Yaya Geçiş Köprüsü yapımı için ihale yapıldı. Köprünün 120 günde tamamlanması planlanıyor...

D S Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu Haberi

D S Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu

D S Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 19 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Doğan Uçar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


D S Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a.      Her türlü inşaat  taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde  kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt  dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...