06 / 05 / 2024

Da Aslan Yapı İnşaat şirketi

Da Aslan Yapı İnşaat şirketi

Da Aslan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce'den sünger şehir açıklaması: İstanbul'da neler yapıldı? 

Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından sünger şehirler ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Peki sünger şehir nedir? İstanbul'da bu doğrultuda neler yapılıyor? İşte Gökce'nin o paylaşımı...

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Tağrikulu tarafından kuruldu.

AFAD yöneticisi uyardı! Deprem öncesi İstanbul'da neler yapılmalı?

AFAD Risk Belirleme ve Önlem Dairesi Başkanı Gökhan Yılmaz, olası bir Marmara depremi öncesi İstanbul'da yapılması ve alınması gereken önlemşeri açıkladı. Olasuı bir depremde beler yapılmalı işte yanıtı...

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Aslan tarafından kuruldu.

Adıyaman'da 8 bine yakın ağır hasarlı yapı yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde en çok etkilenen iller arasında bulunan Adıyaman'da hasarlı yapıtların yıkımına başlanacak.

 İstanbul'da indirim yapıldı ama...! Uzmanı madalyonun öbür yüzünü yazdı

1 Ocak 2023’ten itibaren uygulanmak üzere, İstanbul için doğalgaz faturalarında yüzde 12 indirim yapıldı. Fakat bu indirimden sonra İstanbul'da bir tartışma başladı .Bu tartışmanın sebebi ise neden Türkiye genelinde yapılmadığı üzerineydi.

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle bütün kamuoyunun yakından etkilendiği tarımsal ürün ve gıda fiyatlarını izleyip değerlendiren Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nin yapısı güncellendi.

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Da Aslan Yapı İnşaat şirketi Haberi

Da Aslan Yapı İnşaat şirketi

Da Aslan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Aslan tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu. 


Da Aslan Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu 1-Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi Hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Her türlü inşaat malzemelerinin alım,satım,ithalat ve ihracatını yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj İşleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar baraj ve geçitler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi...