21 / 07 / 2024

Damat Tween Avustralya mağazası

Damat Tween Avustralya mağazası

Erkek giyimde markalı ihracat ve pazar çeşitliliğine odaklanan Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma yolunda ilerliyor.

Avustralya'da konut fiyatları yüksek faiz oranlarına karşı artmaya devam ediyor!

Avustralya'da emlak fiyatlarında önemli artışlar yaşanırken, Avustralya Merkez Bankası'nın yüzde yüzde 4,35'e ulaşan faiz oranına rağmen artmaya devam ediyor. 

Avustralya'da emlak fiyatları yüksek faiz oranlarına rağmen yükseliyor!

Avustralya'nın banliyölerinde gayrimennkul fiyatlarında önemli artışlar görülürken, Avustralya Merkez Bankası'nın (RBA) yüzde 4,35'e ulaşmış olan faiz oranına rağmen Sydney bu konuda başı çekiyor.

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi sonrası Avustralya'da 4 büyük banka konut kredisi faizlerini yükseltti

Commonwealth Bank of Australia National Australia Bank, ANZ Group Holdings ve Westpac Banking Corp gibi Avustralya'nın önde gelen bankaları, konut kredisi oranlarını 25 baz puan artırdı.

Avustralya bankalarından konut kredisi hamlesi! Faizler yükseltildi!

ANZ, ING ve Macquarie'nin de bulunduğu başlıca Avustralya bankaları, Avustralya Merkez Bankası'nın 25 baz puanlık nakit faiz artırımı beklentisi ile konut kredisi faiz oranlarını artırdı.

Türkiye ve Avustralya gelecek 10 yılda dünya et ihracatına damgasını vuracak!

OECD ve FAO’nun iş birliği kapsamında hazırladığı “Tarımsal Görünüm 2023-2032” raporunda Türkiye’nin et, şeker ve tahıl piyasalarına önümüzdeki 10 yılda damgasını vuracağının altı çiziliyor. Raporda, dünya et ihracatında Türkiye ve Avustralya yükselen ülkeler olarak göze çarpıyor.

Az önce duyuruldu! Avustralya’da çalışacak personel aranıyor!

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yeni bir personel ilanı yayımladı. Söz konusu ilana göre, Avustralya'da görevlendirilmek üzere personel istihdam edileceği belirtildi.

DS Damat'tan Babalar Günü'ne özel yüzde 30 indirim; Bu hediyeler babalara değer

DS Damat, Babalar Günü'ne özel seçili ürünlerde yüzde 30 indirim uyguluyor. İşte "Bu hediyeler babalara değer" sloganıyla satışa çıkan ürünler ve indirimli fiyatları...

Natalie Portman Avustralya'ya taşınıyor!

Oyuncu Natalie Portman, eşi Benjamin Mille Avustralya'ya taşınma kararı aldı. Çift evin dekorasyonu için mimar Peter Stutchbury ile görüşüyor.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

Avustralya'da inşaat halindeki üniversite binasının çatısı çöktü!

Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının çatısı çöktü...

Avustralya'da 28 Eylül'de bazı emlak hizmetlerine izin verilecek!

Avustralya’nın Melbourne kentinde yasaklar iki hafta daha uzatıldı. 28 Eylül'de vaka sayılarının 30 ile 50 arasında olması halinde bazı emlak hizmetlerine izin verilecek...

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Avustralya'da toplu konut kulelerinde sert koronavirüs önlemleri!

Avustralya'da toplu konut kulelerinde sert koronavirüs önlemleri alındı. Tüm kulelerin karantina altına alınmasının dışında 500 polis kuleler için görevlendirildi.

Damat Tween Avustralya mağazası Haberi

Damat Tween Avustralya mağazası

Erkek giyimde markalı ihracat ve pazar çeşitliliğine odaklanan Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma yolunda ilerliyor.


Gücünü şimdi de okyanus ötesine taşıyan holding, Avustralya’da ilk Damat Tween mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Orka Holding, başkent Sydney’de açılan mağazası ile Antartika dışında dünyanın beş kıtasında var olan bir Türk markası oldu. Damat Tween Sydney mağazası, şirketin yurt dışındaki 87’inci mağazası olma özelliğini taşıyor. 


Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu yıl yurtdışı odaklı büyüme kapsamında Avrupa’dan Orta Doğu’ya, Rusya’dan Afrika’ya dokunmadıkları yer kalmadığını söyledi. Bu yıl ilk kez giriş yaptıkları pazarlardan olan Avustralya’da, yurt dışındaki 87. mağazalarını açtıklarını belirten Orakçıoğlu, şubat ayında Avustralya’da ikinci mağazayı açmayı planladıklarını söyledi. 


5 yılda 20 mağaza


Orakçıoğlu, “Farklı coğrafyalarda yurt dışından en çok talep gören Türk markasıyız....