04 / 05 / 2024

danfoss Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi

danfoss Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi

Danfoss’un ‘elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’, döşeme altındaki şapın içerisinde bulunan ısıtma kabloları, sistemin bulunduğu mekanlardaki konfor sıcaklığını kontrol etmeyi sağlayan sensörler ve programlanabilen termostatlardan oluşuyor.

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili ödülü Kia EV9'un oldu!

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow'da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri'nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu. 

Ucuz elektrikli otomobil dönemi başlıyor! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar uygun fiyat ile araç alabilmek için birçok kampanyayı takip ediyor. Araç alacaklara bir güzel haber de Renault'dan geldi. Renault ucuz elektrikli otomobil dönemi resmen başlatmış oldu.

Elektrikli ve hibrit araçlara ilginin artması tedarikte aksaklıklara neden oldu! 

Otomotiv sektörünün elektrikli ve hibrit araçlara yönelmesiyle birlikte, üst düzey ana sanayi üreticileri ve yan sanayi firmaları, hassas parçaların taşınmasında ve tedarikte  sorun yaşamaya başladı.

Fiat kampanya düğmesine bastı! Tamamen elektrikli Fiat 500e modeline kasım kampanyası! 

Fiat, tamamen elektrikli modeli 500e'ye özel kasım kampanyası düzenlediğini ilan etti. Peki, Fiat 500e fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 2023 Kasım ayı fiyat listesi...

ÖTV düzenlemesinin ardından elektrikli otomobillere 500 bin TL indirim! Sıfır elektrikli araç alacaklara müjde! 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla beraber elektrikli otomobillerde ÖTV düzenlemesine gidildi. Peki araçlarda ne kadarlık bir fiyat düşüşü yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Opel'in yeni elektrikli Combo'su yenilendi...

Opel'in yeni elektrikli Combo'su hem şehir hem de şehir dışı kullanıma uygun olarak tasarlanırken, firma yenilenen araçla ile ilgili detaylarını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG almak için bekleyenlere son dakika müjdesi geldi. Kurayla satış dönemi resmen sona ereceği TOGG'a o tarihten itibaren isteyen herkes sahip olabilecek.

Migros'ta Paşabahçe 6’lı çay bardağı 59,95 TL’ye, elektrikli ısıtıcı 299 TL'ye, filtre kahve makinesi 1.899 TL'ye düştü!

Migros’ta büyük indirim kampanyası sona eriyor. Bu doğrultuda, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 59,95 TL’ye, 6’lı frezya tatlı tabağı 149,90 TL’ye, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye düştü. İşte 13 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Yeni binalarda elektrikli şarj ünitesi zorunlu! Bina ve AVM'lerde kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı?

Türkiye’de elektrikli araçlara olan talep yılın ilk 9 ayında, geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 862,8 arttı. Peki bina ve AVM otoparklarında kaç otopark alanı elektrikli araçlara uygun olmalı? İşte o rakamlar...

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Elektrikli araçlarda parça ithalatına yönelik düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı

İthalatta gözetim uygulaması kapsamında yer alan elektrikli araçlar için kullanılan redresörler için birim gümrük kıymeti adet başına 20 bin dolar, invertörler için adet başına ise 1000 dolar olarak gerçekleşecek. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'de elektrikli otomobil sayısında büyük artış! 9 ayda 3,5 katına çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı, kullanımı artan Togg'un da katkılarıyla 2023 yılının 9 aylık döneminde 3,5 katına çıkarak, eylül sonu itibarıyla 51 bin 219'a çıktı.

danfoss Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi Haberi

danfoss Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi

Danfoss’un ‘Elektrikli Döşemeden Isıtma Sistemi’ ile Konforlu ve Ekonomik Isınma


Danfoss’un ‘elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’, döşeme altındaki şapın içerisinde bulunan ısıtma kabloları, sistemin bulunduğu mekanlardaki konfor sıcaklığını kontrol etmeyi sağlayan sensörler ve programlanabilen termostatlardan oluşuyor. Elektrikli döşemeden ısıtma sistemi; ekonomik, çevreye duyarlı, estetik ve konforlu kullanımı ile tercih ediliyor.


Elektrikli döşemeden ısıtma sistemi kullanılarak; kapalı mekanların tamamı ısıtabiliyor. Aynı zamanda konfor ısıtması olarak banyo, mutfak, koridor gibi genellikle seramik ve benzeri malzeme ile döşenmiş alanlar da ısıtılabiliyor.


Esnek ve Estetik

‘Elektrikli döşemeden ısıtma sistemi’, her türlü döşeme malzemesi altına rahatlıkla uygulanabiliyor. Esnek ve estetik bir çözüm olan uygulamada, mekanlarda sisteme ait tek ürün olarak termostat görünüyor. Böylece sistem, iç mimari tasarımı açısından farklı çözümler üretilmesine yardımcı olurken, yer işgal eden ve çoğu zaman...