14 / 05 / 2024

darbe nedeniyle kaç tapu iptal edildi

darbe nedeniyle kaç tapu iptal edildi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir’de 200, Konya’da 35, Diyarbakır’da 10 tapu işleminin FETÖ mensuplarının mal kaçırmasını engellemek için iptal edildiğini açıkladı.

Emekliler yüksek kiralar nedeniyle Antalya’yı terk ediyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen fahiş kiralar emekli vatandaşların da belini büktü. Antalya'da yaşamanın güçleştiğini belirten emekliler fahiş kiralar nedeniyle Antalya'da kaçmaya başladı. 

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

İmar affı beklentisi kaçak yapılaşmayı artırdı! Bodrum'da 989 kaçak yapı yıkıldı!

Yerel seçimler öncesi imar affı beklentisi nedeniyle Bodrum'da kaçak yapıların sayısı yükseldi ve bu zamana kadar toplamda 989 kaçak yapı yıkıldı.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

1 Ağustos 2023 euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Euro/TL bugün kaç TL?

Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi euro fiyatlarını yakından takip ediyor. 1 Ağustos 2023 euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Euro/TL bugün kaç TL? İşte 1 Ağustos 2023 euıro/TL kuru...

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

25 Mart Euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? 25 Mart 2023 euro/TL 

Son dönemde euroda yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi yakından takip ediyor. Fed faiz kararı sonrası dolar değer kaybederken euro yüksedi. 25 Mart Euro ne kadar oldu? Euro kaç TL? 25 Mart 2023 euro/TL.

Ev taşıma fiyatlarındaki artış şok yaşattı! İstanbul’dan kaçanlar en çok bu şehirlere akın etti!

Son dönemlerde yaşanan kira artışları başta olmak üzere ekonomik zorluklar nedeniyle İstanbul’dan kaçış başladı. Peki geçtiğimiz sene Türkiye’nin en büyük metropolü İstanbul’u terk edenler en fazla hangi şehirlere taşındı?

Kampanyada son günler! Beko Kombi Tipi No Frost Buzdolapları kaç TL? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rahat ve pratik bir kullanıma sahip olmaları nedeniyle tercih edilen Beko Kombi Tipi No Frost Buzdolapları seçili küçük ev aleti veya TV alımında 1.599 TL indirim fırsatıyla satışta. Peki hangi model, kaç lira? İşte ayrıntılar... 

Ev, iş yeri ve arsa alacaklar dikkat! Takibe düşmemek için bunları sakın gözden kaçırmayın!

Ev, işyeri, arsa gibi gayrimenkuller satın alınırken genellikle hukuki ve teknik riskler gözden kaçırılabiliyor. İmara ve projeye aykırılıklar nedeniyle binlerce gayrimenkul idari takibe alınabiliyor. Peki, gayrimenkul alırken ya da satarken riskleri en aza indirmek için neler yapılabilir?

3+1 evin ikinci elden döşenmesinin maliyeti kaç para?

İkinci eşya satan spotçularda üniversite öğrencileri ve tayini çıkan memurlar nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Peki ikinci elden ev döşemenin maliyeti kaç para? Hangi eşya ikinci elde ne kadar?

Buğday fiyatlarında 6 ayın en büyük artışı! Buğday kaç lira oldu? 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Rusya'nın yapacağı referandum nedeniyle tahıl sevkiyatında aksama yaşanabileceği gündeme gelirken, buğday fiyatlarında deprem yaşandı. Peki Buğday kaç lira oldu? İşte borsa borsa son dakika buğday 21 Eylül 2022 fiyat listesi

darbe nedeniyle kaç tapu iptal edildi Haberi

darbe nedeniyle kaç tapu iptal edildi

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının mal kaçırmaması için tapudaki işlemlerin durdurulduğunu belirterek, İzmir’de 200, Konya’da 35, Diyarbakır’da da 10 tapu işleminin iptal edildiğini açıkladı.


Bakan Özhaseki, çıkarılan kararname kapsamında bugüne kadar tapuda işlem yapılarak Hazine’ye geçen okul ve yurt sayısının ise 2 bin civarında olduğunu ifade etti. TBMM’deki sohbetinde, FETÖ üyeleri hakkında ilginç bir benzetme de yapan Özhaseki, şöyle devam etti: 


SAPIKLAR TEMİZLENMELİ

“Bu mikropları devletten temizlemek lazım. Bunlar iyi görünümlü, kibar, nitelikli adamlar ama Hoca’nın bir sözüyle Türkiye’yi satacak kadar da dönebiliyor. Ben, yüzlerine bakmıyorum artık. Kibar görünümlü, badem bıyıklı bu adamlar, ülkesi aleyhine casusluk yapabiliyor. Kendi ifadeleri var. ‘Niye adamı öldürdün?’ diyorlar, ‘Yanlış yaptıysam, o da cennete gider” diye yanıt verebiliyor. Sapığa bak, sapığa....