02 / 05 / 2024

darüşşafakadan satılık dubleks daire

darüşşafakadan satılık dubleks daire

Zekeriyaköy, Sinpaş Boğaziçi Malikaneleri'nde bulunan dubleks daire açık arttırmayla satılacak...

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

TCDD'den Üsküdar'da satılık dubleks daire!

TCDD, Üsküdar Altunizade'deki dubleks daireyi ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale, 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev!

Yakuplu Asmalı Hayat satılık ev fiyatları 853 bin TL'den başlıyor. Teslimlerinin 1. etapta, 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede tek katlı ve dubleks olarak tasarlanan konutlar bulunuyor.

RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık!

Konutların 4+1 dubleks şeklinde tasarlandığı proje İzmir İl'i Urla İlçe' sinde inşa ediliyor. RTA Akay İnşaat Urliçe Evleri satılık dairelerin teslimleri Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Maltepe Sahilada satılık daire!

Maltepe Sahilada satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve loft olarak tasarlandı. Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Sahilada Maltepe satılık!

Sahilada Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Deniz İstanbul satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, ikiz dubleks, katlı villa ve müstakil olarak tasarlandı. Proje 1 Aralık'ta lanse edilecek.

232 Flora satılık daire!

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen 232 Flora satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks olarak dizayn edildi.

Sakız Ağacı Konutları satılık!

41 adet konuttan meydana gelen Sakız Ağacı Konutları satılık daire tipleri, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı.

darüşşafakadan satılık dubleks daire Haberi

darüşşafakadan satılık dubleks daire

Sarıyer Zekeriyaköy, Sinpaş Boğaziçi Malikaneleri, Safir 7. Blok'ta bulunan dubleks daire Darüşşafaka tarafından açık arttırmayla satılacak.


15 Kasım 2012 tarihinde saat 14:30'da Darüşşafaka Cemiyeti Maslak Kampüsü'nde gerçekleşecek.


0 212 276 50 10

0 538 277 41 41

www.darussafaka.org


Detaylı bilgi için