29 / 04 / 2024

Dedeman Grub

Dedeman Grub

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın açılışı 27 Mayıs günü gerçekleştirildi. Dedeman Hotels yatırımları hakkında bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile 16 otel sayısına ulaştık" dedi.

Dedeman Grup 16. otelini Moskova'da açtı!

Dedeman Grubu'nun yeni oteli Park Dedeman Izmailovo Moskova'nın resmi açılışı 27 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi verdi.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Dedeman Village yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta!

Dedeman Village , Ankara'nın Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde BCM Grup, DAFF Grup ve Meydan Yapı ortaklığında yükseliyor. Dedeman Villaları yüzde 50 peşin vade farksız 12 ay taksit imkanıyla satışta.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

Dedeman 2021'in ilk otelini Kastamonu'da açacak!

Dedeman Hotels&Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "2021'de ilk olarak Park Dedeman Kastamonu'yu Şubat'ta açacağız" dedi ve "Park Dedeman markamızı önümüzdeki yıllarda da farklı şehirlerle buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Dedeman her yıl 2 otel açacak! 

Dedeman, Türkiye'nin en köklü ve en eski zincirlerinden biri olarak biliniyor. Dedeman, 2019'u 270 milyon lira ciro ile kapattı, 2020'de 310 milyon lira, 2023'te ise 550 milyon lira ciroya ulaşmayı hedefliyor...

Dedeman Grub Haberi

Dedeman Grub

Dedeman markasıyla Rusya'da faaliyet göstermekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Dedeman Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rıfat Dedeman, "Dedeman Grubu olarak, Türkiye Rusya Federasyonu arasındaki ekonomik işbirliğine katkı sağlamaktan ve Rusya'da faaliyet gösterecek bir Türk markası olmaktan çok mutluyuz" dedi. 

Dedeman Hotels & Resorts International'ın yeni yatırımları hakkında da bilgi veren Rıfat Dedeman, "Rusya'daki yeni otelimiz Park Dedeman Izmailovo ile Türkiye'de ve farklı coğrafyalarda toplam 16 otel sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Dedeman olarak, yeni otellerimizle yeni coğrafyalarda hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. 


Kızıl Meydan'a çok yakın Merkeze kolay ulaşımıyla dikkat çeken otelle Moskova'ya Dedeman kalitesini ve kültürünü taşıdıklarını belirten Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya ise, "Moskova'daffı yeni otelimizde 45 çalışanımızla hizmet veriyoruz. Hem bölgenin ekonomisine hem de istihdamına...