25 / 07 / 2024

Defne Koz biyografi

Defne Koz biyografi

Mimar Defne Koz kimdir? Mimar Defne Koz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Defne Koz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Defne Koz...

Hatay Defne'de rezerv alan krizi: Tahliye için 1 gün süre verildi, habersiz yıkım başlatıldı! 

Hatay Defne’de orta hasarlı olmasına karşın yıkım kararı verilen konutların tahliye edilmesi için bir günlük süre tanındı. Yıkım için gelen ekip vatandaşların direnmesi üzerine geri gitti. İşte detaylar...

Koz Oran konut projesi satışta mı?

Koz İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen Koz Oran projesinde satışlar devam ediyor. Daireler Aralık 2023'te teslim edilecek.

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Defne Devlet Hastanesi 10 güne tamamlanacak!

Asrın olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart 2023 tarihinde temeli atılan ve 60 günde bitirilmesi hedeflenen 300 yataklı Defne Devlet Hastanesinin yapımının 10 gün sonra tamamlanması hedefleniyor.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Ev sahibine dava açan Defne Samyeli kazandığı tazminattan vazgeçti!

Ev sahibi Yusuf Araz'a tazminat davası açan Defne Samyeli, kazandığı tazminattan vazgeçti...

Koz Oran güncel fiyat!

Koz Oran güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Koz Oran güncel fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Koz Oran nerede?

Koz Oran nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Koz Oran sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Koz Oran Aralık 2023'te teslim!

Koz İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Koz Oran'da yer alan evler satışa çıktı. Daireler  Aralık 2023'te hak sahiplerine teslim edilecek.

Defne Samyeli ve eski ev sahibi davalarını geri çekti!

Geçtiğimiz aylarda eski ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, sorunlarının çözüldüğünü dile getirerek davaların geri çekildiğini açıkladı. 

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

Mesa Koz'da teslimler başladı!

İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Koz projesinde teslimler başladı.

Hatay Yayladağı ve Defne için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Yayladağı ve Defne ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Defne Koz biyografi Haberi

Defne Koz biyografi

Defne Koz kimdir?

Defne Koz, 1964 Ankara doğumlu. 1981 yılında TED Kolejini bitirdikren snra eğitimine Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesinde İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümünde devam etmiştir. 

1987 ve 1988 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nde workshop çalışmalarına katılmıştır.


Daha sonra 1989 yılında Milano'da Domus Akademi Endüstri Ürünleri Bölümü'nde girmiştir. Defte Toz, Master projesinde Prof. Alberto Meda ile açık ofisler için kahve makinesi tasarlamıştır.


Defne Koz Design studio'yu 1992 yılında açtı. Mobilya, ev aksesuarları, aydınlatma sistemleri, masa üstü ürünleri, ev ve ofisler için iç mekan tasarımları çalışma alanları arasında yer...