15 / 05 / 2024

Delta Ekipman Yapı Taahhüt iletişim

Delta Ekipman Yapı Taahhüt iletişim

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürman Ekipman Yapı Taahhüt Mim. Kimya Rek.Ve Ambalaj Malz.Paz.San. Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini TBMM'de!

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dorçe Prefabrik helikopterle taşınabilen modüler yapılar üretiyor!

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat AŞ'nin ürettiği "Helikopter ile Taşınabilen Konteyner", herhangi bir el aleti ya da ekipman yardımı olmadan, her türlü ortamda, elle kolayca montaj yapılabilir biçimde tasarlanıyor

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları!

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubai Tower Esenyurt projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Delta Dubai Towers fiyat listesi!

Delta Dubai Towers fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Dubai Towers projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Durmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi' nde kuruldu.

Delta Ant Yapılar Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Ant Yapılar Sanayi Anonim Şirketi, Erdal Bilgi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İbrahim Aslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Kocayol Caddesi'nde kuruldu.

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, İlker Yasin Salih Şube Müdürlüğü 'nde 500 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde açıldı.

Delta Dubai Rezidans ne zaman teslim?

Yapımına 2 ay sonra başlanması planlanan Delta Dubai Rezidans projesi 1153 konut, 11 villa ve 38 ofisten meydana gelecek. Peki proje ne zaman teslim edilecek?

Delta Ekipman Yapı Taahhüt iletişim Haberi

Delta Ekipman Yapı Taahhüt iletişim

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi konusu:
A- İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. B-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,...