29 / 04 / 2024

deluxia park konut teslimleri

deluxia park konut teslimleri

Deluxia Park Residence projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Deluxia Park Residence daire fiyatları 418 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Nurol Park konut blokları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası!

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası ile ödemeler yapılıyor.  İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde hayata geçirilen proje 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. 

Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı!

Teknik Yapı imzası ile Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesinde yükselen Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Teknik Yapı'dan efsane kampanya! Deluxia Park'ta 100 ay 0 faiz!

2019 yılında konutların teslim edilmesi planlanan Deluxia Park Residence'ta 100 ay 0 faiz ile 2 bin 326 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Deluxia Park Business'ta 48 ay sıfır faiz imkanı!

Deluxia Park Business'ta firma bünyesinde 48 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede Adalar manzarasına hakim konumda A + ofislere yer veriliyor...

Deluxia Park Residence'ta 20 bin 595 TL'den başlayan peşinat!

Deluxia Park Residence projesi Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede 20 bin 595 TL'den peşinatla ya da 60 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

deluxia park konut teslimleri Haberi

deluxia park konut teslimleri

35 katlı rezidans, 6 katlı iki ofis bloğu olarak Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilmekte olan Deluxia Park Residence, İstanbul Kartal'da yer alıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. 


Deluxia Park Residence projesi toplam 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. 7 bin 157 metrekare alana sahip Deluxia Park Residence'ta konut ve ticari alanlara yer veriliyor. 


Kartal Deluxia Park Residence fiyatları!

50,74-64,13 metrekare 1+1'lerde 418 bin TL'den başlarken yüzde 15 indirimde bu fiyat 355 bin TL'ye düşüyor.
81,90 metrekare 2+1'ler 644 bin 100 bin TL'den başlarken, indirim uygulandığında bu fiyat 547 bin TL'ye düşüyor.
122,30 metrekare 3+1'ler ise 944 bin 900 TL'den başlarken indirim uygulandığında 802...