14 / 05 / 2024

Demir fiyatları nisan

Demir fiyatları nisan

Demir cevherinin fiyatı 2014 yılında yüzde 44 oranında düşmüştü. 2015'e artışla giren demir fiyatlarındaki artış sürecek mi? İşte Demir fiyatları 8 Nisan 2015 son durum...

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları

İnşaat sektörü son zamanlarda beton, çimento ve demir fiyatlarına gelen zamlarla yankılanırken, fiyatlar mercek altına alındı. Çimentoya gelen zam geri çekilirken bugün de demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton demirin fiyatı resmen dibe vurdu! 30 Nisan demir fiyatları.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 29 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün 1 ton demirin fiyatına tekrar indirim geldi.  Demir fiyatları resmen çakıldı! 29 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sekötürünün gündeminden düşmeyen demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. 1 ton demir fiyatı adeta çakıldı! Demir diyatları ne kadar oldu? 28 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarında yer yerinden oynadı! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin etkisi ile hızla düşmeye devam ediyor. Demir fiyatlarında yer yerinden oynadı! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 22 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları resmen çakıldı. 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 22 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 20 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü demire gelen indirim haberleriyle çalkalanıyor. Uzun zamandır peş peşe indirim gelen demir fiyatları resmen çakıldı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 20 Nisan 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İndirim üstüne indirim geldi! 19 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim üstüne indirim gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Gelen indirimler sonrası demir fiyatları dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 15 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları nisan Haberi

Demir fiyatları nisan


Çeliğin ham maddesi demir cevherinin fiyatı 2014 yılında yüzde 44 oranında düşmüştü. 2015'e artışla giren demir fiyatlarındaki artış sürecek mi?


Demir fiyatları 8 Nisan 2015 hakkında bilgi vermeden önce Demir çeşitlerinden bahsedelim;


* Dökme demir: yüzde 2 - yüzde 4 arasında karbon, yüzde 1 – yüzde 6 silisyum, ve az miktarda manganez içerir. Pik demirde bulunan ve malzeme özelliklerini olumsuz etkileyen, kükürt ve fosfor gibi katışkılar, kabul edilebilir seviyelere düşürülmüştür. 


* Pik demir: yüzde 4– yüzde 5 karbon ve değişen oranlarda katışkı (S, Si, P gibi) içerir. Demir cevherinden dökme demir ve çeliğe giden yolda bir ara ürün olarak değerlendirilebilir.



* Karbon çeliği: yüzde 0.4–yüzde 1.5 arasında karbon ile az miktarlarda manganez, kükürt, fosfor, ve silisyum içerir.


* Dövülebilir dökme demir: Yüzde 0.2 den...