17 / 05 / 2024

demirci göletler

demirci göletler

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçelerinin çok fazla göç verdiğini belirtti. Hemşehrilerine çağrıda bulunan Başkan Selçuk, “Hayal ettiğimiz Demirci’de ulaşım problemini çözerek ekonomik kalkınmayı sağlayalım” dedi

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demirci ve Mehmet Salih Salman ortaklığında kuruldu.

Gölge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmet Demirci tarafından kuruldu.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İdealist GYO'nun üst yönetiminde değişiklik!

İdealist GYO tarafından Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mustafa Ekşi, Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Mehmet Akif Ekşi, İhale ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ali Demirci görevine getirildi.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tarihi Demirci Döner Lokantası, 3. havalimanında şube açıyor!

Orçun Ongun, 3. havalimanının yeme-içme merkezlerini işletecek olan TU'M ve IC Grubu ile Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın ikinci şubesini açmak için görüşmeler yapıyor…

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirci tarafında kuruldu. 

Vehbi Demirci: Konya'ya 3 bin konut kazandırdık!

Konya'da faaliyet gösteren Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci bölgeye 3 bin konut kazandırdığını belirtti. Demirci, üniversite öğrencilerine sektör ile ilgili bilgiler verdi.

TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru!

Toplamda 63 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir projesindeki daireler satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Manisa Demirci Alt Gelir son başvuru günü ne zaman?

demirci göletler Haberi

demirci göletler


TRT Kent Radyo'da İzmir'in Renkleri programında Yunus Karakaya'nın konuğu olan Selami Selçuk, insanların kafasından göçü çıkartabilmek için cazibe merkezi oluşturmaları gerektiğini belirterek, "Biz Demirci'de yaşamak isteyenlerinde yaşayabileceği, yaşadığında karnını doyurabileceği ekonomik bir seviye yakalamak istiyoruz. Bunda da tarım ve tarıma bağlı sanayi çok önemli. Bu manada da İzmir'de yaşayan Demircileri hem kendi toprağına sahip çıkma açısından hemde yeni iş alanları yatırım alanları bulma açısından Demirci'ye davet ediyoruz" diye konuştu. 


"Gölet yapımı hızlandı" 


Başkan Selçuk, son yıllarda Demirci'de sulu tarıma yönelik çalışmaların arttığını söylerek, "Bizim esas geçim kaynağımız el halıcılığı. Ancak ekonomik konjöktür maalesef el işçiliğine, el emeğine dayanan sektörleri tasviye noktasına getirdi. Bugüne kadar tarım açısından çok fazla bir şey kaydetmemişiz ama son birkaç yılda sulu tarıma geçme hususunda gölet yatırımlarına...