12 / 05 / 2024

demirdöküm ısıtma pazarındaki durumu

demirdöküm ısıtma pazarındaki durumu

DemirDöküm Üst Yöneticisi (CEO) Axel Busch, "Türkiye ısıtma pazarı çok önemli bir pazar, son yıllarda özellikle hızlı bir şekilde büyümesine devam ediyor, İngiltere'den sonra Türkiye Avrupa'da hızlı büyüyen en büyük ikinci ısıtma pazarı" dedi....

Buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi?

Buğday, arpa, mısır fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte 19 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Çiftçiler hemen bakın! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika Nisan şoku! Hangi borsada fiyatlar kaç lira? 

Çiftçiler, merakla borsa borsa buğday, arpa, mısır fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün hangi borsada fiyatlar kaç lira? İşte 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

Tarım İl Müdürlüğünden çok önemli ikaz! Artık mısır bu fiyattan satılacak

Tarım Mahsülleri Ofisi TMO, stoklarında var olan mısırları, büyükbaş hayvan besici, yetiştiricileri için, kanatlı hayvan besici ve yetiştiricileri  ile yem üreticilerine 5.500 TL/ton ücretten satış yapacağını duyurdu.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları peş peşe duyuruldu! Gören buz kesti! 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi borsa borsa buğday, arpa, mısır fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini takip ediyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları peş peşe duyuruldu! Gören buz kesti! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Mısır fiyatlarındaki sonuçlar şaşkınlık yarattı! Mısır fiyatları ne kadar? 2022 mısır fiyatları kaç TL?

Mısır fiyatları ne kadar? 2022 mısır fiyatları kaç TL? soruları günün en çok sorulan soruları arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Kıbrıs açıklarından doğalgaz müjdesi geldi! Kimse beklemiyordu! İşte detaylar!

Kıbrıs açıklarındaki aidiyeti tartışmalı Cronos-1 sahasında önemli miktarda doğalgaz bulunduğu açıklandı. İşte detaylar!

Çiftçilere buğday prim ödemesi desteğinden sonra bir destek de mısır için yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) 2022 hasat dönemindeki buğday ve arpa alım fiyatları ile teşvik rakamlarını açıkladı. Çiftçi Kayıt Sisteminde kaydı olan üreticiler ödemelerini alacak. Çiftçiye ayrıca silajlık mısır desteği de verilecek.

demirdöküm ısıtma pazarındaki durumu Haberi

demirdöküm ısıtma pazarındaki durumu



Busch, DemirDöküm Giresun Yetkili Satıcısı Öztekbaş AŞ'nin açılışı için geldiği Giresun'da AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, yeni gazın yayılmasıyla ısıtma pazarında hızlı bir büyüme gösterdiğini söyledi.


Türkiye'deki pazarın büyümesinin DemirDöküm için önemli olduğunu, aynı zamanda Vaillant Grup için de çok önemli olduğunu belirten Busch, "Türkiye ısıtma pazarı çok önemli bir pazar, son yıllarda özellikle hızlı bir şekilde büyümesine devam ediyor, İngiltere'den sonra Türkiye Avrupa'da hızlı büyüyen en büyük ikinci ısıtma pazarı. O yüzden biz Türkiye'de yatırım yaptık. Vaillant grup olarak buradayız, yatırımı yapmaya devam ediyoruz, Ar-Ge'de, bayilerde, ürünlerde, her alanda yatırımlarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.


- "2013 DemirDöküm için iyi bir yıl oldu"


Busch, 2013 yılının DemirDöküm için iyi bir yıl olduğunu ve yeni ürünleri başarıyla pazara sunduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:


"Özellikle...