14 / 05 / 2024

Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı

Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı

Tülin Çini Demirören ve Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi hizmete açıldı...

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Veliler müjde! Bakan Özer açıkladı: Okul öncesi eğitimden ücret alınmayacak!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okul öncesi eğitimden kesinlikle ücret alınmayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

e-Devlet'ten başvuran destekten yararlanacak! Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul çocuklu ailelere müjde peş peşe zam geldi..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın çocuklara sağladığı destek devam ediyor. Bu kapsamda yardımdan e-Devlet'ten başvuran destekten yararlanacak. Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul çocuklu ailelere çok sevinecek...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Okul öncesi Migros'tan dev fırsat! Kırtasiye ürünlerinde yüzde 62'ye varan indirim! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros, okulların açılmasına sayılı günler kala sürpriz yaptı! Migros, okul alışverişi yapacaklara müjdeyi verdi! Migros'ta kırtasiye ürünlerine yüzde 62'ye varan indirimler uygulandı! Peki, Migros'ta kırtasiye ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt'ta okul zili çaldı! Samsung Galaxy S21FE'de muhteşem fırsat! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketleri arasında yer alan MediaMarkt'tan okul öncesi güzel haber geldi! MediaMakrt, Samsung'un en sevilen telefonu Samsung Galaxy S21FE'yi okullar açılmadan inanılmaz fiyatlarla satışa çıkardı. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı Haberi

Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı

TOGEM girişimleriyle Kütahya 80. Yıl Özel İdare Ortaokulu bahçesine yaptırılan Tülin Çini Demirören ve Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi hizmete açıldı.


Açılış törenine; Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ,Eşi Tülin Demirören, Kızları Meltem Oktay, Reyhan Demirören, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran ve eşi Hasan Gülbaran...