28 / 04 / 2024

demokrasi meydanı yenileme çalışmaları

demokrasi meydanı yenileme çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını müjdeledi.

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Konya'da 6 bin 950 konut inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Konya'da Mevla  Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamındaki temel atma töreninde yaptığı konuşmada Konya'nın 14 ilçesinde 6 bin 950 konut inşa edildiğini açıkladı. 

Konya Mevlana'da 19 bin 750 metrekarelik alan dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamında 19 bin 750 metrekarelik bir alanda dönüşüm yapıldığını belirtti.

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Türkiye kentsel dönüşümle büyüdü!

Malatya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi...

Ekrem Yüce: Deprem değil bina öldürür!

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremin 20'inci dönümü vesilesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında konuşan Başkan Yüce, “Afetler konusunda tahammülümüz yok. Yaralanmamak için çaba sarf edeceğiz” dedi...

Sakarya Demokrasi Meydanı bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilen Demokrasi Meydanı'nın bugün açılacağını söyledi.

Siirt'te bin 279 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt'te bin 279 konut projesini hayata geçirdiklerini açıkladı.

Sakarya Demokrasi Meydanı ihalesini en pahalı fiyatı veren kazandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Belediyesi meydan yenilemesi için ihale açtı. İhaleye giren 3 firmadan en yüksek fiyat veren firmayla sözleşme imzalandı.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

demokrasi meydanı yenileme çalışmaları Haberi

demokrasi meydanı yenileme çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yapılacak olan yenileme çalışmalarının başladığını duyurdu. 1. Etap yenileme çalışmalarının kısa süre önce ihalesini gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, meydanın sahip olacağı Akıllı Şehir Uygulamaları ve bol yeşil alanları ile Türkiye’ye örnek bir proje olacağını da söyledi.

Çalışmalar başladı


Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımız için yenileme çalışmaları gerçekleştireceğimizi duyurarak vatandaşlarımızın ve STK’larımızın görüşlerini aldık, projemizi hazırladık. Projemizin 1. Etap ihalesini de kısa süre önce gerçekleştirdik. Şimdi ise çalışmalara başladık. Şehrin önemli buluşma alanlarından olan ve şehrin simgesi haline gelen meydanımızı en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzel çalışmamızın Sakaryalılara hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yeşil alanlar artacak


Başkan Zeki Toçoğlu, 1. etap kapsamında yapılacak olan çalışmalara da...