03 / 05 / 2024

Demre Meydanı ne olacak

Demre Meydanı ne olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Meydanı’nda yapılacak düzenlemeyle Avrupai bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Türel, “Noel Baba Kilesi bölgesi ve Demre Meydanı artık yeni bir cazibe merkezi olacak.

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları haftaya hızlı girdi. Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Demre Belediyesi'ne icra geldi!

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

Taksim Meydanı ne olacak?

İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu’nun Taksim Meydanı ile ilgili kararının ardından İletişim Başkanlığı, Dijital Gösterim Merkezi çadırını kaldırıyor. İBB'nin geçici bir süre için kurduğu ‘Kavuşma Durağı’nın da kaldırılması bekleniyor...

Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.   2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 220 konut ve 54 ticari birim bulunuyor. Peki Eon Meydan ne zaman teslim?

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Demre Meydanı ne olacak Haberi

Demre Meydanı ne olacak

,

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre Meydanı’nda yapılacak düzenlemeyle Avrupai bir görünüme kavuşacağını söyledi. Başkan Türel, “Noel Baba Kilesi bölgesi ve Demre Meydanı artık yeni bir cazibe merkezi olacak. Demre’nin Çağman ve Belören Mahalleleri’nin 30 yıllık su sorunun çözüyoruz. İki yılda altyapıya 20 milyon TL yatırım yapacağız” dedi. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Batı Bölgeleri inceleme gezisi ikinci gününde Demre İlçesi’yle devam etti. Başkan Menderes Türel, Demre Belediyesi Toplantı Salonu’nda Demre Bölgesine yapılacak yatırımlarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekretere Birol Ekici, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


DEMRE MEYDANI’NA...