28 / 07 / 2024

den city konutları

den city konutları

Tuzla Den City Evleri'nin ikinci etabında metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi, projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleşecek

Bakan Özhaseki'den deprem konutları açıklaması: Her ay 10 bin, 15 bin konut teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki deprem konutları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada salı günü biten evleri teslim etmeye devam edeceklerini belirterek, "75 bin evi teslim etmiş olacağız. Ondan sonra da her ay 10 bin, 15 bin konutu vermeye devam edeceğiz" dedi.

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

Bakan Mehmet Özhaseki’den deprem konutlarına ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile buluştu. Özhaseki, “Çabamız ve elimiz deprem bölgesinde. Tüm gücümüzle, hep beraber kentlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Bakan Özhaseki’den deprem konutları açıklaması! Konutlar ne zaman hazır olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş'ın tarihi ve kültürel dokusunu muhafaza ederek ayağa kaldırdıklarını belirterek, "Depremden sonra hızla başladığımız inşa ve ihya çalışmalarımızda 39 bin 121 afet konutu ve köy evimizin yapımında sona geldik" dedi.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Erzurum New City Konutları'nı yıkan firmadan açıklama!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı nedeniyle yıkılması kararı alınan New City Konutları'nda iş makinelerinin çalışması devam ediyor.

Erzurum New City Konutları yıkılıyor!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen New City konutlarının yıkımına başlandı. 550 bin liraya ihale edilen yıkım, 200 gün sürecek.

Erzurum New City Konutları için karar çıktı!

Erzurum’un 'kanayan yarası' New City için karar çıktı! Önce yarım kalmış bloklar ortadan kaldırılacak, sonra mahkemenin söyleyeceği son söz beklenecek. Kaynak: New City için karar çıktı!

MASKİ’den TOKİ Konutları açıklaması!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesindeki Selimşahlar Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Bakırköy City fiyat listesi 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City Konutları Beyaz İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City fiyat listesi 2017...

Tempo City Konutları 2 bin 700 TL'den başlayan taksitlerle!

Tempo City Konutları için Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası devam ediyor. Sur Yapı imzası taşıyan projede indirimli fiyatlar 515 bin TL'den başlıyor...

den city konutları Haberi

den city konutları

Balvin Yapı'nın Tuzla'da 18 dönüm alan üzerinde hayata geçirdiği Dencity Evleri 4 etap halinde yükseliyor. 4 ila 6 katlı bloklar halinde inşa edilen proje 234 konuttan meydana geliyor. Projedeki konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Balvin Dencity Tuzla'nın metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira olarak belirlendi. Projedeki konutlara sahip olmak isteyenler inşaatın yüzde 80'i tamamlandıktan sonra banka kredisi imkanından yararlanabilecek. Dencity Evleri'nin anahtar teslimleri 18 ay sonra gerçekleşecek.


Tuzla Dencity Evleri'nin sosyal alanları arasında;  çocuk oyun alanları, fitness salonu, açık yüzme havuzu bulunuyor.


Dencity Tuzla  konum olarak; TEM'e 10 dakika,  D-100 Karayolu'na ise 5 dakika, Tren İstasyonu'na 3 dakika mesafede yer alıyor.


http://www.dencitytuzla.com

0 216 688 68 89

Ceren...