30 / 04 / 2024

deneyim inşaat serdar özyurt

deneyim inşaat serdar özyurt

2013 yılında Zekeriyaköy’de ikinci projelerini hayata geçireceklerini belirten Deneyim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, Gülnar Koru Evleri adını taşıyan projelerini Mayıs ayında görücüye çıkaracaklarını söyledi...

Özbekistan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip!

Özbek-Türk İhracatı Geliştirme Merkezi Başkanı Serdar Keskin yaptığı açıklamada, Özbekistan'ın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörlerinde önemli potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Girişimciler İçin İnşaat kitabı yayınlandı!

İnşaat işine yeni girmek isteyen ya da bu işle ilgilenip daha fazla bilgi edinmek isteyenler için Dr. Serdar Özlük'ün yazdığı Girişimciler İçin İnşaat kitabı yayınladı.

Teknik müşavirliğin inşaat sektöründeki rolü değerlendirildi!

Teknik müşavirliğin inşaat sektörümüzdeki öncü rolünün önemini değerlendirilerek Türkiye'de ve yurtdışında kazanılan deneyim ve birikimlerle teknik müşavirliklerin inşaat sektörünü olumlu yönde ilerlettiği gözlemlenebilmekte...

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

3. Havalimanı inşaatında son durum!

Yeni havalimanının inşaatında takvimin önünde gittiklerine dikkat çeken Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, havacılıkta gelişmiş ülkelerden projede yer almak için talep geldiğini söyledi

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

İnşaat sektöründe Erzincanlılar ikinci sırada!

Serdar İnan… İnanlar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı. Hani derler ya nev-i şahsına münhasır. Tam da öyle bir isim. Hiçbir zaman yumurtaları aynı sepete koymuyor. İstanbul’un her yerinde inşaat yapıyor.

3. Havalimanı terminal binası inşaatı başladı!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Atatürk Havalimanı’nda görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Yıldırım burada yaptığı açıklamada 3. havalimanı terminal binası inşaatına başlandığını bildirdi.

Gazze Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

TİKA Başkanı Serdar Çam, Türkiye’nin büyük mücadeleyle 4 yılda yaptırdığı 10 bloklu 200 yataklı Gazze Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının da bitmek üzere olduğunu, sadece bu inşaatın maliyetinin 50 milyon doları bulduğunu ifade etti.

DYO, Mısır'da inşaat boyaları üretimine başlayacak!

Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran, inşaat sektörünün durgunluk yaşadığı 2014 yılında, firmalarının satışlarını yüzde 20, kârını ise yüzde 55 artırdığını söyledi.

deneyim inşaat serdar özyurt Haberi

deneyim inşaat serdar özyurt

2012 yılının Deneyim İnşaat için oldukça verimli bir yıl olduğunu belirten Deneyim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt, 2013’te Sarıyer’e bağlı Zekeriyaköy’de ikinci projerini hayata geçireceklerini söyledi. Gülnar Koru Evleri adını taşıyacak olan projenin, müstakil ve ikiz villalardan oluşacağını ifade eden Özyurt, projede toplam 16 villanın yer alacağını açıkladı.


 


Organik havuzu olacak

Gülnar Koru Evleri’nde mimari konsept çalışma aşamasında olduklarını ifade eden Özyurt, proje kapsamında bazı özel unsurlar planladıklarını vurguladı. Gülnar Koru Evleri’nde organik havuz tasarlayacaklarını vurgulayan Özyurt, “Projeyi, Zekeriyaköy’ün...