06 / 05 / 2024

Deniz Dokgöz özgeçmişi

Deniz Dokgöz özgeçmişi

Deniz Dokgöz, 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Deniz Dokgöz kimdir? İşte biyografisi...

BDDK açıkladı! Temassız ödemelerde şifresiz işlem limitine güncelleme geliyor...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu BDDK'nın kararı doğrultusunda, temassız kartlarda şifresiz işlem limiti 1 Temmuz 2024'ten itibaren değişeceği duyuruldu.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı Rizeli iş insanına kiralandı! 

Ölüdeniz'in ihtişamlı plajı Belcekız, Rizeli iş insanına kiralandı. Kamusal alanın geleceği endişe veriyor. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası sitesinde yeni güncelleme!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan'ın öz geçmişi, Banka'nın internet sitesine eklenerek güncellendi.

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Yeni evlenecekler müjde! Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 Lt Yağsız Fritöz indirime girdi! İşte 17 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecek çiftler, Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3,5 lt Fritöz yüzde 26 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki Xiaomi Carrefoursa'da ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte detaylar..

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Elektrikli otomobile ilgi beklentileri bile aştı! Milyonlarca adet!...

Küresel bir sorun haline gelen akaryakıt fiyatlarına hemen çözüm olamasa da elektrikli otomobiller geleceğe dönük umut vadediyor. Henüz geçmişi yeni olmasına rağmen elektrikli araçların geçen yılda gerçekleşen satış miktarı, beklentilerin ötesine çıktı.

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi?

Vefat eden babanın maaşını kızı alabilir mi? şeklindeki ve buna benzer sorular pek çok vatandaş tarafından sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Eski klimanızı yenisiyle değiştirin tam 2.100 TL indirim kazanın! İklimsa 30 Eylül 2022 fiyat listesi

İklimsa eski klimalarınızı yenisiyle değiştirmeniz karşılığında tam 2.100 TL indirim yapıyor. İşte kampanya detayı..

Emeklilik sistemi a’dan z’ye değişiyor! SSK ve Bağ-Kur’lular dikkat!

Emeklilik sistemi artık a’dan z’ye değişiyor. Bakan Vedat Bilgin, Bağ-Kur ile SSK emeklilik sistemi için aradaki prim farklılığının giderileceğini duyurdu. Peki bundan sonraki aşamada ne olacak? İşte detaylar…

Piyasa uzmanı borsada zurnanın zırt diyeceği tarihi açıkladı

Borsa İstanbul'da bankacılık endeksinde yaşanan gelişmeleri değerlendiren Finansal Piyasalar Uzmanı İris Cibre, "3 Ekim zurnanın zırt dediği yer olacak" ifadelerini kullandı. Cibre, hisse senetlerinde pozisyon almış fonların bu hisseleri taban olduğu sürece satamayacak zarar edeceğini söyledi.

Deniz Dokgöz özgeçmişi Haberi

Deniz Dokgöz özgeçmişi

Deniz Dokgöz kimdir?


Deniz Dokgöz, 1976 yılında Çorum'da doğdu. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1999-2002 yılları arasında yüksek lisansını İYTE'de tamamladı. 2002 yılından itibaren Dokuz Eylül Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora çalışmalarına devam etmekte. 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. 2004 yılından itibaren katıldıkları Ulusal mimari proje yarışmalarında çeşitli ödülleri bulunmaktadır.



Deniz Dokgöz ve İKİARTIBİR Mimarlık projeleri!


2012 - Yeniev Konutları Manisa

2012 - Manisa Apart

2012 - Alaşehir Meydan Önerisi

2012 - Esentürk Evi

2012 - Ödemiş Otogar Binası

2012 - Ödemiş Belediye Hizmet Binası

2011 - Bornova Verapol Konut Projesi

2011 - Denizli N.H Evi

2010 - Alaçatı Konut Projesi

2010 - Lunapark Konut Önerisi 2

2010 - Lunapark Konut Önerisi 1

2009...