04 / 05 / 2024

Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi

Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi

Samandağ'da İlçe Kaymakamlığı ve Samandağ Belediyesi işbirliği ile DOĞAKA desteğiyle hazırlanan “Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi” ile “Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu Projesi” uygulamaya giriyor.

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dere, Mevsim Özer, Ayşe Kübra Dere ve Davut Cem Deniz ortaklığında kuruldu.

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu Şile’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Deniz Serkan Durmaz ve Kaan Güder ortaklığıyla kuruldu.

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Trafo Elektrik Ve Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ali Öner tarafından kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Deniz ve Baran Deniz tarafından kuruldu.

Anka Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi  Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Şahin ve Volkan Süllü  tarafından kuruldu.

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elvin Deniz Seçgin ve Umut Utku Celep ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Umd Deniz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umd Deniz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Ünal, Ümit Gelir ve Ali Haydar Değçe ortaklığında 22 bin 500 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ata İstanbul Yapı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata İstanbul Yapı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Ceyhun Çakır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atadeniz Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atadeniz Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Atay Güler ve Mustafa Deniz Güler imzasıyla kuruldu.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Sevilla Kekliktepe'nin tanıtım ve satışı Eskidji Gayrimenkul'ün!

İzmir Urla’da muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe Projesinin tanıtım ve satışını Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. üstlendi.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi açıldı!

Kıran Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fatih Şubesi, Ünsal Kıran Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Molla Ferani Mahallesi, Ali Baba Türbe Sokak'ta açıldı.

Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi Haberi

Deniz Türbe ve Çevresi Peyzaj Düzenlemesi

Belediye Başkanı Mithat Nehir, bölgede bir inceleme yaptı, Doğa Yürüyüş Yolu'nun en kısa sürede yapılacağını açıkladı.

Samandağ ilçesinde İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesi'nin işbirliği ve DOĞAKA desteğiyle hazırladığı, Deniz Türbe Çevresi Peyzaj Düzenlemesi ve Doğa Yürüyüş Yolu Projeleri onaydan geçti. Projelerin yürürlüğe sokulması amacıyla, alt ve üst yapı çalışmalarının da en kısa sürede başlanacağı kaydedildi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ilçe için önem taşıyan bu Turizm Projesi'ni hayata geçirmede kararlı olduklarını söyledi. Mithat Nehir, incelemelerinde yeklilerden bilgi alırken, Seleucia Doğa Yürüyüş Yolu'nun en kısa sürede tamamlanıp hizmete sokulacağını bildirdi.

Samandağ Belediyesi olarak, Deniz Sitesi'ndeki Türbe ve çevresindeki peyzaj düzenlemesi ile birlikte bölgeyi bir kültür ve turizm merkezi haline getirmek için adım attıklarını söyleyen Başkan Mithat  Nehir, Doğaka ve Samandağ Kaymakamlığı'nın da...