02 / 10 / 2024

Deniz Yatırım dönüşümü

Deniz Yatırım dönüşümü

Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Yatırım Ortaklığı A.Ş GYO dönüşümü için dönüşüm raporunu yayınladı...

Konuta yatırım için en doğru zaman faizlerin düşmeye yakın olduğu dönem mi? 

Konut piyasasında satış rakamlarında yaşanan artış, konut yatırımını yeniden gündeme getirdi. Peki konuta yatırım için en doğru zaman faizlerin düşmeye yakın olduğu dönem mi? İşte o sorunun yanıtı...

Yerli konut yatırımcılarının ardından müteahhitler de çareyi yurt dışında aramaya başladı!

Gayrimenkul sektörü giderek daha da düşen alım gücü, yüksek faizler sebebiyle darboğazda. Yatırımcıların yurt dışı konut alımı 3 milyar dolara yaklaşırken müteahhitler de konut üretimlerine başladı.

Uzmanı, arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için Balıkesir’de dönümü 60-70 bin TL'ye alınacak yerleri açıkladı.

Proje gayrimenkul yatırım fonu düzenlemesi konuta erişilebilirliği artıracak, kentsel dönüşümü hızlandıracak!

SPK’nın proje gayrimenkul yatırım fonu düzenlemesi yüksek faiz ve fiyat ortamında yatırımcıya fırsat kapısını araladı. Düzenlemenin, konuta erişilebilirliği artırması ve kentsel dönüşümü hızlandırması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

SPK’dan konut yatırımını kolaylaştıran yeni düzenleme

Sermaye Piyasası Kurulu yaptığı yeni düzenlemeyle fonların, topraktan gayrimenkul projelerine yatırım yapmalarının önü açıldı. Yeni düzenlemenin konut arzını artırarak fiyat artışı üzerindeki baskıyı hafifletmesi öngörülüyor.

Türkiye’de evini, arabasını satanlar Avrupa’da yatırım peşine düştü!

Tüm dünyada yükselişe geçen Golden Visa başvurularında Türkiye’de 10 kat artış yaşandı. Türkiye’de evini, arabasını satanlar Avrupa’da yatırım peşine düştü.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gayrimenkulün yatırım aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Kaya Holding'den ilk yurt dışı otel yatırımı! Londra'daki Great Northern Hotel'i satın aldı! 

Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Londra'nın en prestijli bölgelerden olan King's Cross'ta yer alan Great Northern Hotel'i satın alarak yaptı. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

Arsa ve arazi almayı düşünenler dikkat! Toprak yatırımının avantajlarını uzmanı açıkladı! 

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden toprak yatırımının avantajlarını açıkladı. İşte Arif Güdül'ün yaptığı o paylaşım...

Ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin TL , konut yatırımının geri dönüş süresi 15 yıl oldu!

Endeksa verilerine göre,  Türkiye genelinde ortalama konut metrekare satış fiyatı 25 bin 111 TL, ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL ve konut yatırımının geri dönüş süresi ise 15 yıl oldu.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Deniz Yatırım dönüşümü Haberi

Deniz Yatırım dönüşümü

Deniz Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşümüze ilişkin Kurul'un 26/11/2013 tarih ve 12233903-305.01.03-1082/12119 sayılı onay yazısı gereği, 


Şirketimiz pay sahiplerinin ayrıntılı olarak bilgilendirilmelerini teminen III-48.2 sayılı Menkul Kıymet Yatırım Ortaklıklarına İlişkin EsaslarTebliği'nin 41.maddesi hükmü uyarınca, 20 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılıp dönüşüme ilişkin esas sözleşme değişikliklerine olumlu oy kullanan ortaklar dışındaki tüm ortakların sahip oldukları 1 TL nominal değere tekabül eden B grubu paylarını 2,3717 TL'den Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. tarafından satın alınması amacıyla gerçekleştirilecek pay alım teklifine ilişkin süreçle ilgili bilgileri içeren "Bilgi Formu" ve "Dönüşüm Raporunu" ekte bilgilerinize arz...