21 / 05 / 2024

denizbank ve Anahtar Proje kentsel dönüşüm için finansal destek oldu

denizbank ve Anahtar Proje kentsel dönüşüm için finansal destek oldu

DenizBank ile Anahtar Proje arasında kentsel dönüşüm süreçlerinin tüm finansal ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı. Anahtar Proje tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmalarında geçerli olacak.

Herkes aynı durumdan mustaripken, 5 bankadan faizsiz kredi müjdesi geldi! Akbank, İş, Garanti ve 2 banka daha açıkladı

Borcu olan pek çok kişi bankaların faizsiz kredi fırsatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte Akbank, İş, Garanti, Denizbank ve 1 bankanın daha faizsiz kredi kampanyası....

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Yapı Kredi, Garanti BBWA, TEB, Denizbank ve 4 bankadan daha peş peşe çok konuşulacak karar! Acil bakın!  

Elinde nakit parası olan vatandaşlar, yatırım aracı olarak dolar ve altının haricinde mevduat hesaplarına yöneliyor. Mevduat hesapları sayesinde elinde nakit bulunduranlar, paralarını güvenli bir şekilde değerlendiriyor. Peki, hangi bankanın mevduat faizi ne kadar? İşte detaylar...

Acil nakit ihtiyacınıza çözüm: başvuranın hesabına hemen 6 bin TL para!

Mali sıkıntılarla boğuşanlara müjde! 18 yaşından büyük tüm vatandaşlar için 4-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında Denizbank ve Garanti Bankası, anında 6 bin TL'ye kadar kolay kredi imkanı sunuyor.

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.

Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!

Denizbank personel ihtiyacını karşılamak için alım yapacağını duyurdu. İşte alım yapılacak pozisyon ve detayları!

Nakit ihtiyacı olanlar için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı! 5 dakikada paranıza kavuşun!

Enflasyon artarken vatandaşların nakit ihtiyacı günden güne artıyor. Bu sorun için QNB Finansbank ve Denizbank kolları sıvadı. İşte detaylar!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için QNB Finansbank ve Denizbank'tan müjdeli kampanya!

QNB Finansbank ve Denizbank tarafından müjde! Nakit ihtiyacınızı karşılamaya yönelik harika bir kampanya geldi. Sadece 5 dakika içinde hesabınızda...

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Emeklilere bankalardan bir biri ardında sevindiren haber: QNB Finansbank'tan emeklinin yüzünü güldürecek hamle!

TEB, Denizbank ve QNB Finansbank gibi bankalar, promosyon ödemelerinde sürekli değişiklik yapmaktadır. Bu nedenle, vatandaşlar düzenli olarak bankaların promosyon politikalarını kontrol etmektedir. İşte güncel durum...

denizbank ve Anahtar Proje kentsel dönüşüm için finansal destek oldu Haberi

denizbank ve Anahtar Proje kentsel dönüşüm için finansal destek oldu

Protokole göre DenizBank, sürecin başlangıcı sayılan Deprem Risk Raporu için daire başı 500 TL'ye kadar katkı yapacak. Protokol kapsamında ücretsiz danışmanlık, 24 aya kadar varan anapara ödemesiz dönem hizmetleri de DenizBank tarafından sunulan seçenekler arasında yer alıyor. 

DenizBank ile Anahtar Proje arasında dün İstanbul'da bir protokol imzalandı. 

Protokol ile birlikte Anahtar Proje tarafından yürütülen kentsel dönüşüm süreçlerinin tüm finansal ihtiyaçları, DenizBank tarafından sağlanacak. 

Protokol imza törenine DenizBank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı İzzet Oğuzhan Özark ile Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkul Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Arif Murat Kökbudak katıldı. 


ÖZARK: "YENİ EVLERİN TESLİMİNE KADAR MÜŞTERİMİZİN YANINDAYIZ" 

İki kurum arasında imzalanan protokole ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özark, 2013 itibariyle Türkiye'deki mevcut konut stokunun 20 milyon adet civarında olduğuna dikkat çekti. Özark, "Bu stokun...