12 / 05 / 2024

Denizİstanbul yeni proje

Denizİstanbul yeni proje

1 milyon 200 bin metrekare alan üzerinde yer alan Eston Deniz projesini TMSF satın alınan projenin yeni ismi Denizİstanbul olarak belirlendi. Peki Denizİstanbul Evleri nerede?

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

TOKİ'den İstanbullulara Şubat 2024 müjdesi! 1.781 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da da 1.781 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

TOKİ'den İstanbul'a 869 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerde toplam 869 konut yer alacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

2025 yılına kadar 500 bin konut inşa etmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor... Merakla beklenen projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

Teraskale Çanakkale birinci etap yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından Çanakkale ili, Lapseki ilçesi Umurbey'de yükselen Teraskale Çanakkale birinci etabı yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığıyla İstanbul'un merkezi lokasyonu Topkapı'da yükselecek olan Dia Centro satışa çıktı. Yeni proje! İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbullulara Eylül müjdesi! Bu ilçeye tam 257 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İstanbul projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Silivri'ye tam 257 konutluk yeni proje geliyor...

Denizİstanbul yeni proje Haberi

Denizİstanbul yeni proje

Daire büyüklüklerinin minimum 553 metrekareden başlayıp, maksimum 715 metrekareye kadar yükselen projede 300 adet villa yer alıyor. Proje  ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 


6 etaptan meydana gelen proje Tasarruf Sigorta Fonu tarafından 75 milyon dolarla satın alındı. Proje 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlanıyor. 


Toplam 300 villa ve 4500 adet daireden meydana gelecek olan proje sosyal donatı alanları içerisinde asansör, buhar odası, sauna, kapalı otopark bulunuyor. 


Lansman tarihinin 2015 yılının 3. çeyreğinde yapması öngörülen projedeki konutların tamamının 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor.


Denizİstanbul Evleri nerede?

Proje Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede yer alıyor.


Denizİstanbul Evleri nerede?

Adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Eston Deniz Marina Beylikdüzü satış ofisi 

Telefon : 444 41 51

Web: http://denizistanbul.com/

Tülay...