03 / 05 / 2024

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat altın fiyatları

14 Şubat Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Altın bugün de güne düşüşle başladı. Altın fiyatları kan kaybediyor. Bu rakamları gören küçük dilini yutacak! Elinde altını olan hemen baksın! 14 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.

TOKİ Aydın Çine’de 228 konut yapacak! Sadece 2.280 TL taksitle!

TOKİ Aydın Çine 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Çine’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Çine’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Çine sosyal konut projesi..

Yargıtay milyonlarca çalışanı ilgilendiren o karara imza attı! Yıllık izinlere ne olacak?

Yargıtay milyonlarca özel sektör çalışanını ilgilendiren o karara imza attı. Dava ayrıntıları ve milyonlarca özel sektör çalışanını ilgilendiren karar ise şu, çalışan çalıştığı süre zarfında yıllık izin kullanmadığını belirterek hak ettiği yıllık izin alacağının kendisine ödenmemesi üzerine alacakla

TOGG'un piyasaya çıkaracağı ilk model belli oldu! Erdoğan'ın açıkladığı tarih yeniden güncellendi

Türkiye'nin ilk yerli otomobil markası TOGG'un üretim aşamasına geçilmesi için gün sayılıyor. 2 yıllık alt yapı çalışmalarının sonunda piyasaya çıkacak ilk TOGG modeli de belli oldu. TOGG, ürün gamında 5 farklı model bulunacak.

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

TOKİ Aydın Çine kura sonuçları 30.12.2021!

TOKİ Aydın Çine kura sonuçları 30.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Çine kura sonuçları 30.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi Haberi

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Girgin önergesinde, Ik olarak 2007 yılında kamuoyu gündemine gelen fakat o zamandan bugüne her hükümet döneminde ele alınmasına rağmen akıbeti yılan hikayesine dönen Güneyege bölgemizin Denizli ve Aydın gibi büyük üretim ve sanayi merkezlerini Milas Organize Sanayi Bölgesiyle buluşturarak üretilen hammadde ve ürünleri Milas Güllük Limanı üzerinden ihracatla buluşturacak olan Denizli -Aydın - Çine - Yatağan - Milas - Güllük Demiryolu Projesi konusunda kamuoyunda büyük bir beklenti bulunduğunu belirtti.

CHP'li Girgin bu kapsamda 3 sorusuna yanıt aradı.

1) TCDD 3. Bölge Müdürlüğünce etüd çalışmaları yapılan Denizli - Aydın - Çine -Yatağan - Milas - Güllük Demiryolu...