02 / 05 / 2024

Denizli Çamlık askeri birliği

Denizli Çamlık askeri birliği

Denizli'de bulunan bir askeri birliğin yerinin değişeceği iddiası TBMM gündemine taşındı. Konu hakkında CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, soru önergesi hazırladı..

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Evora Denizli'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 ada 1 parselin (D Bloklar) kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Denizli İli Bozkurt İlçesi Hükümet Konağı inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Arnavutköy’de 111 dönümlük askeri alan imara açılıyor!

Arnavutköy’deki 111 dönümlük askeri alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sanayi tesisi ve depolama alanı ilan edildi. 

Denizli Gerzele Kültür Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Denizli Çamlık askeri birliği Haberi

Denizli Çamlık askeri birliği



Denizli'de bulunan bir askeri birliğin yerinin değişeceği iddiası TBMM gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, sorularının Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Basmacı önergesinde "Denizli'de görev yapmakta olan 11. motorlu piyade tugayı 06/03/2016 tarihinde 11.komando tugayı olmuştur. Çamlık mah. Çamaşırcılar sk. Kuyupınar Merkez/Denizli adresinde faaliyet gösteren 11.komando tugayının yerinin değişeceği yönünde bilgiler tarafımıza ulaşmaktadır. Mevcut askeri alan oldukça değerli olup, Denizli'nin oksijen deposudur." diyerek 3 soru sordu.


Basmacı'nın soruları


1- 11. Komando tugayının mevcut adresten taşınma durumu söz konusu mudur? Taşınacaksa nereye taşınacaktır?


2- Taşıma durumu söz konusu ise 11.komando tugayının mevcut askeri alanı ne olacaktır? Kime ve hangi şartlarda devredilecektir?


3- Mevcut askeri alan ile ilgili Denizli Halkının görüşlerine başvurmayı planlıyor...